NuffnangX

Wednesday, March 24, 2010

Umairah Bertocang 2

nie semua gambar pada hari sabtu yang lepas
ambil umairah di rumah bbysitter
anak m.cik tu suka ikat rambut umairah
tak tahu la mcm maner ank m.cik tu berjaya pujuk
umairah untuk ikat rambut

kalau kami yang buat
memang bernasib baik la kalau dapat sikat rambut si kecik nie
nak ikat rambut lagi la
mcm nak kena cubit jea nangis dia
kalau dapat ikat pun sekejap jea



suka makan choc smarties
kalau di rumah mak, atuknya suka belikan choc yg bentuk 8 tu



nie lepas singgah petronas
tu yang dpt choc tu



gambar umairah bertocang rambut
biasanya tocang pokok kelapa jea



peace gaya umairah hehehehhehe



hah ibu nie asyik la amik gambar
cepat drive keta
umairah nak mamam nie smp umah
hehehehehehe suka tengok telatah anak yg makin membesar nie

7 kata-kata indah:

h4ni3 said...

comey.. makin tembam pulak si umairah ni
my babysitter pun suke betul tocangkan rambut khayra. hari tu kitorg potong pendek rambut dia..yela, kesian sbb bila panas berpeluh2 anak dara tu... pastu kena marah dgn babysitter.. sbb dia dah tak boleh tocangkan rambut. hahaha

chugie said...

comeinye lah anak dara ni ye.. baru lah nmpak muka umairah yg cute tu..

zh-ena said...

dr.hanie - yea ker..mmg seronok bila tgk rambut anak kemas jea


chugie - baru nampak muka kan klu tidak berserabai jea rambut tu

.::WaNiE::. said...

mcm penah nampak baju ni :p

comelllll ikat rambutt

zh-ena said...

wanie - baju yg wanie hadiah kan..cantik kan

.::WaNiE::. said...

hahah ingatkan dah tak muat

rasanya baru 1st time nampak dia pakai baju ni :)

Redbloodsnow said...

alahaiiii comel arrrrr. teringat lak kat niece dillah si chika tuh. die pun pnh gak bertocang cam gnie...hiksss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha