NuffnangX

Friday, March 19, 2010

Kebetulan Balik Bersama

petang semalam
secara kebetulan
aku dan sayang balik ke rumah seiringan
sayang cakap dia dah perasan aku dari Subang Bestari lagi
cuma aku ajer tak perasan lagi
ialah sibuk control anak dalam kereta


umairah kalau tak duduk dalam carseta dia
memang tak boleh duduk diam
semua benda nak di usiknya


sampai simpang subang harmoni
tengok kiri
tengok kanan
mak aiiii terperanjat aku bila nampak muka sayang di sebelah cermin sisi aku
hehehhehehe siap lambai lagi
jadi seiringan la kami balaik ke rumah
umairah la palaing xcited bila nampak babah dia
terlompat2 tak sabar nak peluk babah dia la tu



sayang senyum lebar saja tengok isteri dan anak dia




kami di belakang sayang plak




sayang di side mirror
umairah plak mulut tu tak boleh diam
asyik la sebut
babah babah babah
yea umairah ibu tahu tu babah umairah



terus parking motor di tempat motor
kalau sampai rumah awal
dapat la motor tu di letakkan di bawah bumbung
kalau lambat sampai parking biasanya dah penuh
letak di luar ajer la



umairah yang asyik la pandang ke belakang
di tangan penuh dengan choc
kalau singgah di Petronas
umairah la palaing awal nak turun
dah tahu list yang umairah nak dalam tangan dia
kalau pergi jea masuk Petronas pastu tak belikan apa2
memang la si kecik nie taknak masuk dalam keta
payah gila nak pujuk
dapat choc baru la ok
sengih jea memanjang

5 kata-kata indah:

Alya said...

sweet nyer tetiba jer balik sama2 yer...hehehe....senyum gembira suami akak nampak akak...tp memang best pun biler terserempak tanpa dirancang kan.....akak duk area mane...dah banyak umah apartment yer kt pjaras....umairah mesti mulut becok,excited la tu nama babah dier....

Zura said...

bahaya tul ko nie...tgh drive snap gmbar nk jaga umairah lg...

Redbloodsnow said...

hahaha...mcm berjanji jek kan. Adeh....sempat lg die snap pic. pandang depan weh enaaaaaaaaaa :P

Mak Su said...

maksu kalau tersaing dgn paksu, semua dia nk komen, cara pemanduan, lampu, tali pinggang, pintu bla 3x. kalau boleh tak nak saing2 dgn dia.

dan baby w punya pasal ler skrg ni maksu tak mo dah pi isi minyak kat stesen...trauma. dia yg 1st lari nak cari jajan ;)

zh-ena said...

alya - tu la mmg seronok seiring sejalan nie


zura - umairah tak kecih pun..minah tu asyik pandang belakang dia tgk babah dia hehehehhe


zie - heheheheheheh sekali sekala takper :p


maksu - trauma tu maksu..ena plak mmg tak pki seatbelt hehehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha