NuffnangX

Tuesday, March 2, 2010

Lappy Buat Hal


ingat malam tadi nak update pasal gathering
tapi bila dah on jea lappy
tetiba kuar HDD Problem


uwaaaaaaaaa harap-harap
gambar yang ada di lappy tak hilang la
boleh nangis woooo
kalau semua nya hilang
dah la tak cuci pun gambar umairah sejak lahir
selalu cakap
nanti la cuci..nanti la cuci


petang nie nak hantar lappy untuk di baiki
harap tak hilang la
hardisk problem payah gak untuk diselamatkan
arrrrghhhhh tidakkkkkkkkkkk


17 kata-kata indah:

~dARlee zURiS~ said...

pernah merasainya
memang sakit hati.huhuu...

harap2 tak hilanglah ek
rugi kan..
pasnie memang kena wat backup

** Perfect Love ** said...

sabarrrrrrrr

harap2 boleh back up
kalau hilang, mmg boleh jadi sawan tawww

chugie said...

alahi.. asik rosak je ni na.. kene tukar baru ke hape ni?

saya said...

aduh..harap2 semua doc dlm tu tersimpan la hendanya. mmg pening kalo lappy buat perangai..

zaza said...

sabar2.. sama cam aku gak! tak bekki2 lagi ni!.. Serang kat virus! Hua hua .. tension!

mummy_ayu said...

pernah rasa hilang pic..sedihs!!harap harap semuanya ok...sabar ek!

Redbloodsnow said...

sgt meroyan kan bile lappy or pc meragam. rase cam nk hempuk dorg ckup²...hehehe :D

UnGu VioLet said...

tue tandanya nak yg baru tue.. huk2..

.::WaNiE::. said...

enaaaaa

napa tak cuciiii eiii..sayang kalau hilanggg

AzuanBudakMemandai said...

ok la tue nanti huhuu

Eyriqazz said...

sabarla ye..dugaan...

Cik Mont said...

uhuk.. seperti senasib juge nampaknya.. tp saya masih berharap dpt recover drive D sbb simpan gambar kat situ.. drive C mmg system hancuss.. (dah beli precision screwdriver nak buka laptop keluarkan HDD tp screw ketat sgt sampai melecet jari I) isk.. faham perasaan kamu.. *hugs*

zh-ena said...

zuris - t6u la hubby ena pun ckp naper tak wat back up


perfect love - mmg dah sawan dah skag nie


chugie - nie 1st time lappy aku rosak..yg selalu rosak pc di opis


ciksaya - bukan pening lagi leeya tapi dah sampai tahap sawan pun


zaza - virus lg dasyat tu

zh-ena said...

mummy ayu - harap tak hilang la pic dlm pc klu tak uwaaaaaaaaaa


zie - nsb baik la ena tak tumbuk lappy ena tu mcm zie hehehehehhe


mar - klu mcm tu mar kena belikan utk ena la heheheheh


wanie - menyesal skang nie pun tak guna


azuan - harap begitu la..thanks sudi singgah ke blog saya

zh-ena said...

eyriqazz - dugaan yg hebat tu


cikmont - tu la kan hari tu baru baca yg cik mont beli hardisk baru..tu la taknak jdkan pengajaran dr kisah org lain..skang nir dah kena kat btg hidung sendiri

CuTeMiUt78 said...

eemmm betul tu dik..memang tragis kan.. klu lappy rosak..

zh-ena said...

kak rina - blh meraung jdnya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha