NuffnangX

Friday, March 5, 2010

Tak Ikut Peraturan - Bangang Jea

pagi tadi aku ada meeting skit di Avon
settle semua kena pergi ke Shah Alam
jadi ikut ajer federal hiway
senangkan


sampai di tol
mak aiiii panjangnya Q
jadi aku yang manusia yang baik dan ikut peraturan
ikut ajer la Q yang memang dan panjang tu
nak buat macam mana kan
takka la kita nak potong Q plak
mesti ada orang yang kutuk2 dan kena maki hamun
dah la panas - aircond macam dah tak sejuk sangat [kena hantar service nie]


dari panjang Q tu
lagi 5 6 bijik kereta di hadapan tiba la giliran aku
dah senyum skit ialah dah Q panjangkan
tapi kan tetiba jea
ada kereta dari mana entah
main cilok jea masuk ke lane hadapan aku
aku emmang dah angin la
ialah suka2 hati bapak ko
tak beratur terus jea masuk line
apa ko bagus sangat
aku dalam kereta memang
@@@@%*&%$#@#*&%#@!
memang dah maki la
aku memang terus la horn kereta tu
dah gabra terus angkat tangan
apa dgn angkat tangan tu dah boleh dimaafkan ker
orang yang belakang2 aku nie pun mesti angin jea





korang kenal pemilik kenderaan nie
WQS 2206

12 kata-kata indah:

Nana said...

mmg tension kan bawa kete ngan pangai2 org2 yg kurang ajar mcm ni

Farra Dhelina said...

skt jiwa je dgn org mcm ni.. ishh

ita cutevirus said...

laki ke pompuan ena??

nak kene sunat betoi la diorang nieh..

zh-ena said...

nana - mmg pun kita pun nak cepat jugak tapi blh jea ikut Q mcm biasa


farra - betul tu kita pun blh jd angin sekali


ita - mmg tak sunat lg pun nak convert islam baru kena sunat hehehehehe

chugie said...

emm x de otak pe? sesuke je kn?

Sidratul Muntaha said...

selalu jugak kena..
mmg dan dan kat situ jugak ler cik sam mesti terkuar ayat keramat dia..
vavi!vavi!vavi!!

zh-ena said...

chugie - betul tu sesuka hati jea


ayu - ehehehheheheheh mmg time2 tu la bebudak tak elok dgr apa yg kita cakap..geram punya pasal

.::WaNiE::. said...

eiiiii , wani paling xsuke la kalau org potong kat tol..lama kan beratur..senang2 je masuk depan..ehhh??? mmg rasa nak baling batu jek kete dia

zh-ena said...

wanie - tu la dah la kita beratur lama pastu senang jea nak masuk line depan kita plak

zue @ annaleeya said...

saya pon slalu kene mcm ni... kdg2 tuh nak masuk line kita tak bg signal pon... main redah jerk... mmg kene maki $%&^%#@* la....

~ain said...

hahaha.. ayah ain kalau kene gini mmg dia angin.. tp kalau cik abang ain, dia cool je.. ain yang berangin... heheh

erienz said...

mmg pantang orng x reti ikut barisan ni....dia ingt dia sorang je nak cpt...marah ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha