NuffnangX

Thursday, March 4, 2010

Ole-Ole Dari Langkawi

kejadian - hari selasa [2/3/2010]
lunch sama dengan zura
biasa la di Restauran Sengal :p

biasanya kalau kami makan di sini
rasa macam lambat sangat masa berlalu
dah abis makan pun masa still ada masa lagi untuk borak2 lagi
kalau kat tempat lain makan
confirm terkocoh2 la kami makan :p
tapi tak la sampai gelojoh tau
nanti hilang plak saham cik zura nie
aku tak kesah lagi
dah ader suami :p


muka happy dapat ole2 dari cik zura
cik zura baru balik dari Langkawi
follow company trip opis dia
syorkkk kan kalau ada company trip pergi jauh2 nie



dapat choc - sedap tau choc nie
umairah makan memang 1 badan la comot

dapat kipas key-chain



kain batik nie memang aku order dari cik zura
sebab aku tahu batik dari sana murah2 dan cantik
nanti nak beli kain kosong
bolah la buat baju kurung :D
aku suka gold colour kain batik tu
cantik sangat
nie yang tak sabar2 nak beli kain ela nie
nak terjah nagoya di alam setral shah alam.


klik di sini untuk terjah blog cik zura ======>
thanks zura :D

7 kata-kata indah:

ita cutevirus said...

sedap la coklat tu.. huhuhuhu...

h4ni3 said...

cantik la kain batik tu ena
kalau padankan dgn kebaya sulam warna plain pun ok. sweet gitu :)

Mak Su said...

kain batik merah biru tu cantiklah nampaknya, warnanya very eye catching

antalya said...

mmg cantik sangat2 kain batik kaler gold tu..batik lepas nama nya kan.diakui kain batik kat langkawi tersangat murah

chugie said...

wah..syoknye dpt ole2.. aku pn suke coklat tu na!

saya said...

ha.ahh la ena lawo kain batik tu.beli kain buat baju kurung or kebaya simple.. lawo..

zh-ena said...

ita - dah masuk mulut mmg sgt sedap


drhanie - ha;ahkan nnti nak mencari la


maksu - tu la terus tertarik hati bila tgk


antalya - tu yang kirim kat member minta belikan


chugie - sedap kan


ciksaya - ingat nak buat baju kurung jea..dah ada anak nie nak pki baju kebaya mmg ssh la,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha