NuffnangX

Friday, March 12, 2010

Kedai Mamak Pertemuan Kami

perjumpaan kami berlima
membincangkan hadiah yang bakal pemenang KAMI:GIVEAWAY
saper yang tak masuk memang rugi la
hadiah mmg super duper best
rasa macam aku sendiri jea yang nak masuk
weiiii geng boleh tak aku tarik diri dari AJK giveaway nie
pastu aku boleh la masuk hehehehehehehhe :p


ok pada mereka yang tak join lagi Kami:Giveaway
hari nie adalah tarikh tamat contest nie
jadi nak join sila terjah di sini ======>
saper tak join memang la rugi :D


aku adalah orang ke dua yang datang last
huhuhhu biasa la kan
aku kena ambil umairah dulu
pastu ada kes rajuk merajuk plak
saper lagi kalau bukan umairah
taknak duduk dalam bby carseat
nak duduk di paha aku plak
jadi macam maner la aku nak drive kan
nanti tak pasal2 aku jadi mcm britney spear plak
hehehehehhee
jadi nak taknak berhenti la tepi jalan sekejap
adalah la nak dekat 10 minute pujuk si kecik nie
duduk semula di baby carseat dia tu
finally boleh jugak
itupun setelah bagi hp dan bunyikan lagu
hishhhh budak kecik nie
dah pandai memberontak


sampai di kedai mamak Taqwa [di RHP sebelah MBSA]
siapa duduk di RHP tahu la kedai mamak nie
aku plak 1st time datang kedai mamak nie
ialah aku kan tak suka sangat datang kedai mamak nie
tapi ok la makanan yang kami order - sedap



umairah makan roti canai telor
tapi tak makan sangat
ialah masa aku ambil umairah di rumah babysitter dia
baru jea pas makan
jadi masih kenyang lagi la si kecik nie



aku dan imah
alahai botol susu umairah menyibuk jea
dah terhalang muka imah hehehehehhe



nie ayam tandoori aku yang order
memang sedap
pastu cicah ngan kuah tepi ayam tu [tak tahu la plak apa nama kuah ayam tu]
aku tahu makan ajer
roti nan dia pun lembut jea
memang sedap la bagi tekak aku



imah makan nasi goreng
nak tahu sedap ke tidak gie tanya dia hahahahaha
klik di sini untuk terjah blog imah ======>



chugie plak maka roti canai telor
sama dengan umairah
jaga badan minah nie :D
klik di sini untuk terjah blog chugie ======>



idah plak makan roti tissue kot
entah aku tak ingat apa nama roti yang idah makan
klik di sini untuk terjah blog idah ======>



hah cik zura orang last sampai
hehehehehe
tak ingat plak cik zura nie makan apa
sebab kami lebih banyak borak & gelak dari perhatikan
apa yg kami makan hehehehehe
klik di sini untuk terjah blog cik zura ======>


jadi perbincangan kami sebenarnya tak abis lagi
sebab bila berjumpa live nie lebih banyak borak benda lain
dari isu utama yang nak dibincangkan :D
tapi memang seronok la dapat jumpa dari borak di YM
betul tak kawan2 :D

jumpa pun sekejap sahaja
sebab yang lain nak ambil anak masing2
cuma aku jea yang dah ambil anak



masuk dalam kereta pun sempat lagi nak bergambar
umairah masih lagi tak boleh buat tanda peace
masih lagi peace tanda arah tunjuk tu hehehehehe


ok korang hadiah aku dah disediakan
cuma nak tahu pemenang dan boleh la hantar
cepat join
jangan ketinggalan :D


6 kata-kata indah:

mama tisya said...

wah2 lepak mamak layan tandoori..sedap2...tp kaco tul botol susu tu...hehehehe

~ain said...

wah.. meh nak jampi sikit...

puh kanan puh kiri..
harap2 den bertuah kali ni..

hehehheh

Nana said...

masyallah itu tandoori kan..
btol2 menyelerakan
tp kita jarang mkn tandoori hehehe

chugie said...

hehhe..hadiah aku akan cari esok! tapi sure yang dapat tu suke giler1 ahahaah:))

Zura said...

hahaha...aku jgak yg pening kepala nk pk hadiah ape...

zh-ena said...

mamatisya - hehehehehe tak bg muka imah enterframe sekali


ain - harap ada tuah untuk ain kan


nana - mmg sedap


chugie - ko bagi kat aku ajer la hadiah tu heheheheh


zura - pikir jgn tak pikir ra

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha