NuffnangX

Thursday, March 11, 2010

Rajin Tak Korang

korang RAJIN tak :D
macam selepas korang buat entry
pastu korang terus publish
@pun check satu2 tiap perkataan yang telah korang tekan kat keyboard??


macam aku kan aku memang la MALAS nak check semula
bila dah publish pastu tengok semula
baru perasan ada word yang spelling error
nak betul kan rasa macam MALAS jea


korang plak macam maner :p

14 kata-kata indah:

~ain said...

ain ikut mood. kalau rajin check ejaan.. kalau tak, biarkan aje.. hehhe

mama tisya said...

sy rajin...hahahah...suka bc blk apa yg kita tulis b4 publish...kn slh tulis plak..hehehe

tp kalo terslh edit la blk

chugie said...

hehe..biasenye akan cek dulu gak, tp masih ade gak word yang silap!

saya said...

t.a.k.k.u.a.s.a!!! betol ke salah ke dianggap betol je la. nak check2 spelling tu memang takde la. hehehhee...

Mak Su said...

maksu checking2 juga, dah terbiasa kot....

Uda said...

saya check dulu sebelum publish.. tu pun ada salah .. ayat mcm tunggang langgang jer.. kalu tak cek .. lagik laa

.::WaNiE::. said...

hehehe check jugak tp kadang2 terlepas pandang

kalau rajin edit la salunye tak pun hahahah

Nana said...

haha mmg selalu word salah2 main taip je...bila dah publish br nampak ehehe

Queenin Murni said...

sy check jugak.. selalu ja dah publish pastu edit balik. :P

zh-ena said...

ain - klu ena terus jea publis..malas la nak tgk ejaan


mama tisya - nie elok jd bos nie..detail


chugie - heheheheh biasa la tu


ciksaya - hahahahahha kita sama perangai..mmg tak kuasa nak check

zh-ena said...

maksu - dah jd habit mmg ok la kan..yg masalah nya yang takder habit nie yg malas nie


uda - tgk keadaan jugak kan


wanie - bagus tu nak check blk


nana - kes yg sama mcm ena..bila dah publish baru nampak ada salah ejaan..nak betulkan malas la plak


queenin - rajinnya

Sidratul Muntaha said...

sama jugak
klu rajin buat jo
klu malas,publish jo!!

Zura said...

aku akan check dulu sbb aku suke kan kesempurnaan...hehehe

zh-ena said...

ayu - sama la kita


zura - ko blh jd bos la ra

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha