NuffnangX

Friday, January 22, 2010

MBP 1st Anniversary Gathering

*Date: 24th January 2010, Sunday 8.30am – 12.00 noon (Registration starts at 8am)
*Venue: Tasik Shah Alam Timur (Taman Rekreasi Raja Lumu)
* Meal-Style: Potluck (Bring your special food. Drinks will be provided)*
*Theme: Go Green!



hehehehehehe saper yang join gathering nie
tadi bila check semula nama-nama yang join
ada la 2 3 nama yang aku kenal
yang lain memang tak kenal


emmmm aku harap kesihatan umairah akan sembuh sebelum hari ahad nie
jadi kalau kesihatan umairah mengizinkan
dapat la aku pergi
doa-doa kan la umairah cepat sembuh yea
jadi dapat la aku happening kan lagi MBP nnti
yo yo yo arrr jea aku nie kan
tetiba rasa segan plak


harap jumpa la kita di sana nnti
dapat la eratkan lagi silatulrahim di antara kita semua
dari alam siber ke alam realiti


13 kata-kata indah:

mie said...

mcm best je....
tp sayang, gue jauh....
hmmm

Intan said...

Amboiii dah baru "wajah" blog dia ghupenya!

Nafas baru and nice too ;)

P/s: Hu hu, den tak dapek nak join lah coz sebelah pagi...which arissa tak bgn lagi :(

norly saliana @ mamazahra said...

ena: MBP ni sesapa leh join ke?
macam best jek dpt jupe gathering...

Mama_Aqish said...

hu..hu...kiter kenal ina...& ina kenal kiter...jadik la kan.....nanti kita kenal kenalan lah k...

ezan said...

ena, ezan pun join gak... tp kita xpernah jumpa kan... hehhe.. segan jugak.. nanti tegur2 la kalo jumpa k... see u there.. :)

Sharinginfoz said...

i wish that i can attend tapi ada hal...

Pemimpin or Dipimpin???

Apsal Nama Afiqah Bukan Danish

saya said...

harap umairah sihat..so blhpegi.. tapilast year ena pon mcm ada pergi kan? macam teringat2 le entry tu.. krm salam kat semua ye..

CuTeMiUt78 said...

alamak hai.. jauh la tmptnya.. minggu ni kena keja plak tu.. takpe la ena g memeriahkan lagi k

[-suziey-] said...

slmt bergathering:)

Redbloodsnow said...

sosbosobsobsob...sedih x dpt join :( uuuwaaaa...

Mak Su said...

slamat bergathering ya uols :), all the best :)

Mak Su said...

cantik 'wajah' baru :)

:: m.u.n.i.r.a :: said...

jumpa la kita nanti hehehehehe

dari :
ku yang dah lama menyepi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha