NuffnangX

Friday, January 29, 2010

Selamat Bercuti

tak sabar nak cuti esok
kami akan bercuti ke .................
takder la jauh sangat pun
tapi ok la kan
dapat bercuti bersama family
apa yang penting sayang dan umairah ada bersama
jadi itu menjadikan percutiaan akan bertambah bahagia
bersama insan-insan tersayang kan


plan cuti nie dari bulan Dec lagi
memandangkan sabtu cuti Thaipussam
jadi di kesempatan nie
kami akan bercuti di...............


balik nie aku akan kemas barang
terus pergi ke rumah mak
sayang akan terus jugak pergi ke rumah mak
tapi dari tempat kerja la
jumpa semua orang di sana
pasti happening bila semua orang dah ada [berkumpul]


dah lama tak bercuti
jadi time nie la nak rest kan diri dan terapi minda
betul tak...


hah cuba teka ke maner ena sekeluarga akan bercuti
pada yang dah tahu tu kena sytttttttttttttttttttttttt tau
teka jangan tak teka
tapi ada HADIAH ker kalau jawab betul
emmmmmm tu kena la TUNGGUUUUUUUUUUUU
biar la RAHSIA

13 kata-kata indah:

ᵀᴴᴱ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ DAKJAAT™ ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ said...

aku nak teka.. ko tak bagi clue.. camne aku nak dapat hadiah kalau camni? hahaha! dah add kat facebook.. :)

mummy_ayu said...

happy holiday..kita share cerita n pic yer..enjoy!!!

CuTeMiUt78 said...

wah.. nak bercuti2 kemana tu ena..
eemm g pd ke.. mandi2
or ke melaka jenjalan..
tak pun ke tmpt2 perkelahan yg berdekatan..

Nana said...

nak g mana?genting ke?hehehe

chugie said...

emm g melaka lagi ye na?? wow! selamat bercuti na..

Mak Su said...

gi genting?
gi cameron?
gi fraser?
gi teluk cempedak?

selamat bercuti ya ena :)

.::WaNiE::. said...

manaaaa hahaha..anyway enjoyy

Cik Mont said...

huhu.. selamat bercuti.. nanti cerita ok~! take care :D

ila@cantekmama said...

balik nanti cecepat masukkkan dlm blog ya..suspen nih..hehe

~ain said...

eh eh.. ain dah tahu ena n family pi mana.. hehehe.. ena dah bagitau ari tu.. btw. selamat bercuti!

Redbloodsnow said...

cyg, u win my reddish contest. view ena nyer reddish contest entry. Zie ade tinggalkan message ^_-

saya said...

nak bercuti ke mana ha?? ni kcontest teka2 tempat cuti ke?? kot2 ena pi cameron kot?? hehehhe yg penting kene buat entry pasal cuti2 malaysia tu..

A N A K - A N A K K U said...

ena ko nak g genting erk...bestnyer, dah lame x bercuti ker sane...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha