NuffnangX

Tuesday, January 26, 2010

MBP ~ Teman Blogger Yang Sempat Snap..Snap..

nie antara yang aku sempat bergambar dengan teman blogger yang lain
ada yang kenal dan ada jugak yang baru jea bersuai kenal
dan lagi teror tak borak2 sangat tapi terus amik gambar hehehehehehe
korang layan ajer la dgn saper2 yang aku sempat snap that day
rasa macam artis plak
camera di sana .. camera di sini ..




aku with Eliss
eliss la orang pertama yang tergur aku bila aku smp di tempat
berkumpul MBP
time memula eliss tegur tu aku memang blur sesangat
dalm kepala otak asyik la pikir saper la yang tergur aku nie
tapi nak cover cun...hehehehhe
angkat jea tangan dan senyum
time tu tak perasan pun nuha
anak eliss
bila dah jumpa dekat dan terpandangkan nuha
hah baru la teringat kan eliss nie
seyes gila la muka masing-masing dalam blog ngan kat luar
memang totaly lain gila
aku bila tengok orang mesti kena tengok betul-betul
than baru la aku boleh cam saper yang berada depan aku tu



nuha anak eliss
macam anak orang omputih kan



aku with Erna

dengan 2 anaknya
Nisreen dan Nazeef
memang comel-comel kan
Erna walaupun 1st time kenal
tapi sudah peramah
jadi aku yang memang malu-malu kucing terus jea la beramah mesra



aku with adD
kandungan dah 7 bulan nie



aku with Fatin .. Watie..

dapat berkenalan dengan watie
memang peramah
duduk di banting
dekat kg ngan sayang



aku with Kak Ros



aku with Ezan

kami memang saling kenal
tapi di alam blogger ajer la
memang saat-saat yang di tunggu untuk berjumpa
tapi tu la lain la muka ezan
sarah macam mengantuk jea tengok
comel sangat sarah that day
geram tengok pipi sarah



aku with Watie again



aku with ila & Nia
memang tak sempat nak chit chat
sempat bergambar sahaja
harap pas nie boleh la kita sambung berchit chat di alam siber jea :D



aku with Nia again



from left : Ezan ... Shila ... Aku ... Watie ...

super mommy yang masih lagi vogue :D



aku with Yana

yang memang famous di kalangan blogger jugak nie
selalu buat contest yang gempak-gempak
dan hadiah selalu ditawarkan pun best-best jugak
selalu singgah bagi komen sajer di blog yana
finally dapat gak jumpa



aku with Ina [Mama Aqish]


selalu borak-borat jea di blogger
finally dapat gak jumpa mama aqish nie
aqish dalam gambar dan di luar memang nampak comel
geram tengok aqish



aku with Oli & Sofea

nie adalah 2nd time kami berjumpa
1st time berjumpa time gathering anjuran suziey
insyaAllah kami akan berjumpa lagi pada 28hb Feb nnti
jumpa nanti tau Oli



hehehehhehe aksi terlampau umairah
umairah kiss kiss kiss ngan hubby Oli
sebenarnya hubby Oli nie adalah kawan sekolah suami aku jugak
jadi bila berjumpa tu
memang diaorang berdua nie memang berborak sakan la


ok la tu kan takder la suami aku kebosanan sambil teman isteri
dia yang gila bergambar jea hehehehhe
sayang ajak nanti pergi cafe suami Oli nie nanti
ok Oli nanti boleh la kita plan jumpa lagi erk :D



bye bye bye semua
harap dapat berjumpa di lain masa
memang enjoy kan



acara kemuncak
sudah pasti la bergambar beramai-ramai kan
hah korang cari la maner aku erk



kami masuk jea dlama kereta
terus aku buka kan dress umairah
hah buka aircond kereta kuat-kuat
memang rasa lega sangat

tak sampai 5 minute
umairah terus lena
memang dah mengantuk sangat-sangat time nie


harap maaf la pada teman blogger lain yang tak sempat nak beramah mesra
rasa macam kesuntukan masa sangat-sangat nak borak kan
aku tengok masing-masing bz melayan anak-anak yang sudah mula tunjuk ragam
termasuk la umairah
tu yang kami cabut awal la jugak


thanks pada semua yang hadir
memang enjoy :D

10 kata-kata indah:

Redbloodsnow said...

bestnyerr uolsss.jeles zie tgk..sobsobsobsob. meh kak mai kuching lak...hikhikhik :P

Asmahani said...

hi.. salam kenal.. sayang kan ? tak sempat nak beramah mesra p[un haritu... will have your link to my blog... bolehlah kita lebih kenal each other nanti...

** Perfect Love ** said...

ee seronoknya dpt jumpa geng2 blogger kan. sy dha plan nak join yg bloggers gathering tuh. Hoppefully takde aral la yg melintang

Zura said...

kali nie masuk paper x...??

saya said...

amboii..nampak meriah yee...bestnyaa..

ezan said...

sorry la ena xsempat nk sembang2.. sarah buat spoil la aritu.. asyik mengantuk je... so sgt2 cranky.. nanti next gathering kita sembang panjang2 k...

sgt jealous tgk ena ambik gambar ngan ramai bloggers yang lain.. ezan xsempat.. :(

CuTeMiUt78 said...

wah.. meriah gitu.. seronok kan dpt berkenal2 antara satu ngan lain

h4ni3 said...

hai ena.. salam kenal
i was there too
sori tak tegur that day
shy shy cat la katakan :)

admin said...

hye ena..
nice to know u.. i pon tak sempat lg nk mengupdate blog..nanti i link with your blog okay..

regards,
erna (hehe..nama pon hampir2 sama)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

tak cam erk.lain sgt ke.hehehe.
seronok dpt jumpa ena.lenkali kalo ada kesempatan bleh jumpa lagi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha