NuffnangX

Friday, October 23, 2009

My 1st BiRtHdAy BaSh CoNtEsT

Entry nie adalah Sticky Mode.. Entry baru sila scroll ke bawah..TQ

yup ini adalah 1st time ena nak mengangjurkan contest
rasa terpanggil plak nak buat
senang citer sajer suka-suka
dan menambahkan kenalan di dunia siber nie :D

contest nie dianjurkan sempena baby ena
Umairah Zahrah yang akan genap 1 tahun pada 29hb October 2009 nie

Tarikh Contest : 16hb October 2009 - 23hb October 2009
Tamat penyertaan tepat pukol 4 petang





Syarat Penyertaan Memang Mudah..Sila Patuhi Untuk Tidak Dikecualikan Penyertaan Anda

@Jadi Follower zh-ena dan add zh-ena dalam bloglist anda
@Letak banner di atas di sidebar blog anda dengan link ke entry ini
@Dalam entri itu, upload satu (1) gambar yang menarik dan cute ketika berday
@Sila nyatakan nama si comel dan umurnya
@Bila dah siap, tinggalkan link entry anda di entry ini.
@Pastikan entry contest nie sticky mode sehingga 23hb October 2009

jadi contest nie hanya memerlukan
gambar yang menarik dan cute ketika berday party diadakan
tak kisah la..anak sendiri ker..anak buah ker..sepupu ker..diri sendiri pun boleh (time kecik dulu la erk)..


3 pemenang akan dipilih berdasarkan gambar yang menarik dan cute sahaja
juri pilihan adalah suami ena tercinta dan adik tersayang



v
v
v
v
v
v
v
v
v

jom layan gambo time ena kecik-kecik dulu..
di atas adalah gambo ketika diri ena
menyambut 1st berday berumur 1 tahun
kek tu mak ena yang buat tau..jangan tak tau
bakat dalam diri ena yang suka buat kek nie lahir dari mak ena nie laaa
sayang mak...



nie plak ketika ena seronok melihat hadiah yang ena terima dari kenalan mak ena yang sudi datang untuk menyambut ulangtahun kelahiran ena yang pertama


Hadiah menarik dan istimewa akan diterima oleh pemenang.


20 kata-kata indah:

Intan said...

Wahhh ena pon buat contest ye....nak join leh ye ena...he he. Nanti kak intan wat entry kay :)

~farahsyeefa~ said...

wahh...cam kene join ni :)
kalo bukan birthday sendiri tapi enterprame kat birthday org lain bleh x? Syeefa baru 7 bulan, lum wat beday lagi...hihi.

Zura said...

wahhh...anak buah pun boleh ke...diri sndiri pun boleh gak erk...nti kena cari gmbar comel lah...

saya said...

wahhh..contest birthday!!! jap2 nak pikir nak amik pic birthday sapa yang menarik ni. uuwwaaa... orak kenek wong 'eee..

Sidratul Muntaha said...

http://iceboxrivet.blogspot.com/2009/10/my-1st-birthday-bash-contest.html
sudah buat meh..

Mak Su said...

alahai ena, bab gambar mmg maksu menyerah kalah dari awal.. huhuhu, sbb maksu anak-beranak tiup lilin dari sebalik pokok..uwaaa, sedihnya haku ni

chugie said...

na, bleh tak aku masuk kan gmbar anak aku masa time birthday aku?? nk tggu fatin sambut birthday die, lambat lg tu..

aleena said...

waaa boley joint nie nanti:)

zieha said...

wah..bagus2 bertambah lagi bloggers contest..
zieha nak cari gambar dulu..daku
kurang sambut besday masa kecik2 dulus..sadizzz nie..uhuhuhu..cyayokk..cayokk

Nana said...

alamak..nk join tp laptop ayah damia bw balik kluang.huhu..

zaza said...

BEST BEST.. NAK JOIN... TP,BDAY ANAK BUAH AKU ON 25 OKT.. TAK SEMPAT LA ... HU HU.. DAH TAMAT TEMPOH!!! TAK TAU ADA TAK GAMBAR LAMA2..

** Perfect Love ** said...

happy besday umairah... best gak contest ni
tp gambar qaisara masa besday takde yg meletops!!!

[-suziey-] said...

hoohho ade contest yek..ok ok nnti kita join ek..walaupn xde pn gbr2 yg menarik utk besday ni sbb xslalu celebrate..ekekek:p

nape cpt sgt due date..

chugie said...

http://iezmierah.blogspot.com/2009/10/my-1st-birthday-bash-contest-jadi.html

na, aku dh join contest..

Intan said...

Ena, nie kak intan nyer submission for ur contest :

http://babyintan.blogspot.com/2009/10/my-1st-birthday-bash-contest.html

Pasal sticky mode ur contest takleh nak buat lah ena coz dia conflict ngan kak intan nyer giveaway kat my blog. Sorry byk2...harap ena tak kisah about this...hu hu :(

CuTeMiUt78 said...

salam kenal..
rasa menarik gak contest ni.. so kita pun nak join gak..
all syarat rasanya dah dipenuhi..
so ni link n3 kita.. harap sempat la nak sertai ni..

http://cute-miut78.blogspot.com/2009/10/contest-my-1st-birthday-bash.html

Mama_Aqish said...

Zh-ena, la tak sempat nak join...contest dah tamat ari ni...nape tak lanjutkan lagi...hujung minggu depan kiter baru nak wat birtday party aqish....gambo birthday aqish yang 1st dah hilang...hu...hu....

[-suziey-] said...

ena..kita dh join..dh buat n3..sila la terjah yek..

http://szsh.blogspot.com

dh jadi sticky mode..

http://szsh.blogspot.com/2009/10/my-1st-birthday-bash-contest.html

ibuayu said...

ibuayu pun dah join.www.ibuayu.blogspot.com

fazilzura said...

waaaaaaaaaaaaaa.. x sempat join ..
blogspot wat hal td .. sedihh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha