NuffnangX

Saturday, October 3, 2009

NaSi LeMaK AnTaRaBaNgSa

pg td time nak bank in cheque
kat area Dataran Sunway Kota D'sara
ternampak la plak satu restaurant nie
perut plak mmg dh lapar
jd terus singgah tuk isi perut


yup aku bersarapan di Restaurant Nasi Lemak Antarabangsa
tak payah nak pergi ke Kg.Baru KL
utk mkn nasi lemak kat sana
skang nie dah ader brancah kat Dataran Sunway nie



pink aku dtg keja hari nie
kata gila ngan colour pink
semua nak pink colour
entah bila la aku gila colour pink nie
ialah sblm nie aku obses gila ngan colour merah
skang nie pink plak
bila aku ckp kat sayang aku suka ngan colour pink
sayang ckp aku obses ngan colour pink sejak dh ader umairah
yea ker...



ira pun ikut aku
kata asst aku kan
jd pergi maner2 kena la ikut
ira tak sarapan pun sbb dia dh mkn kat opis
jd minah nie cuma minum hot milo jea la



aku amik nasi lemak berlaukkan
bergedil ngan paru goreng berempah
ok ok ajer la rasa nasi lemak nie
sedap lg nasi lemak kat area opis aku
cuma nama jer yg gah
rasa biasa2 jea

lg satu kat sini
kena self service
kena g kat bhg counter pastu minta ajer la korang nak lauk aper
tak suka la
aku lebih suka waiter dtg jumpa customer
than tanya kita nak mkn aper
emmmmm



kata dh mkn nasi lemak kan
atttaaaa mesti la kena pekena kopi O
kopi O dia mmg sedap
nasi lemak tak abis
air kopi O yg aku hirup abis


harga plak makkk aiii punya la mahal
cuma nasi lemak yg aku amik ngan lauk ngan air kopi O
semuanya RM15.40
paru yg 2 3 keping tu berharga RM3.95
cekik darahkan


emmm sekali nie ajer la aku singgah

4 kata-kata indah:

pearl'E.J said...

lamanya tak mkn nasi lemak antarabangsa kat kg baru tu.. kalau tak salah ej, dah 3 tahun kot. Bukan apa, tiap2 kali pi kg baru lani, dok gila makan bubur nasi kat kedai tomyam kat situ... hehehehe...

Nana said...

biasa la kdi standed hage kena standed gak

xpnh try lg mkn kt jj au2 ada tp xbape gemo ns lemak kan tu psl xtingin nk try hehe

Intan said...

Pelik gak yg branch kat situ hanya self service jek. Kak intan sllu g kat TTDI nyer branch...

Pelik gak skali lagi nape rasa kat branch tu tak sedap coz yg kat TTDI sedap giler lak kak intan mkn...he he. Nie pon nak g lagi coz dah ngidam2 hari tu...bkn peknen ye :)

P/s: Ena look so sweet in PINK ;)

Zura said...

mak aii...harga x ingat bapak mahalnye...kat area mana nie na..?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha