NuffnangX

Wednesday, October 28, 2009

WaRm Up DuLu

warm up aper tu hehehehehhe
bukan warm up tutttttttttttt tau :D
cuma malam tadi kami berdua warm up main bowling
dah lama gila tak main bowling
last kami main bulan august kot
lamakannnnn

jadi malam td aku ajak sayang main bowling
kol 8 lebih baru la kuar dr rumah
terus pergi OU
tapi kami tak la terus main
masing-masing dah kebulor tu
sebelum main masam2 muka sebab perut dh berkeroncong
baik cari makanan dulukan
kami nak makan kenny rogers
tapi hampa sebab dah habis
ialah time tu pun dah pukol 9 lebih
terus la masuk food court
kat situ pun kebanyakkan gerai mcm nak tutup jea
terus pergi kat mr.teppayaki
nasib baik la diorg sudi lagi layan permintaan cistomer last nie
pilih menu pun simple2 ajer
asalkan perut kenyang kan



sementara aku makan dulu
sayang suap dulu umairah
pastu aku dah siap sayang plak yg melantak
hehehehehehe biasa la kan bila dah ader anak nie
maner la boleh nak makan bersama
kena ikut turn la plak



sejak umairah dah dapat kaki nie
asyik la nak mengejar ajer minah nie
sesak nafas dibuatnya
nak dukung meronta2 nak turun
geram betul la



bawah GSC kan ader banyak mainan utk budak2
sayang letak dlm kereta nie suka la plak
tapi cuba benda nie gerak
confirm meraung minta turun
penakut tau budak kecik nie hehehehe


pastu terus la menuju tempat sasaran
nasib baik la malam tadi orang tak ramai sangat
try dtg malam nie confirm penuh sesak ngan manusia
kami amik 2 games
lama skit main kan


muka umairah yang terpinga-pinga lihat sekeliling
time kami datang dulu
si kecik nie masih baring dalam stroller
kadi memang tak tahu aper2 la kan
skang nie dah pandai skit tgk keadaan sekeliling

time kami main tak la risau sangat nak pantau umairah nie
tak notty la ini budak
behave sesangat :D
sebabnyaaaaaaaa
masa 1st games ader couple main sebelah kami
jadi couple tu asyik la melayan umairah nie

pastu utk 2nd round plak ader family main sebelah kami
pastu ader anak gak sebaya umairah..lelaki
memang main berdua ajer la hehehehehehe
ramah betul la umairah ngan org lain
jadi kami main ngan aman :D



sayang main
dia frust tu sebab...........



muka happy sebab dua-dua games aku yang menang hehehehehehe
aku takder la teror bebenor main bowling nie
sajer2 main ajer la



ops terbalik plak gambo result
utk 1st games...



untuk 2nd games
sayang kalah
terus ajak pas nie setiap hari selasa dan khamis kita main bowling
kita main bila babah keja pagi
malamnya kita mai bowling
hehehehehhe tak puas hati la tu kalah ngan isteri :p
terus dan2 tu gak plan datang main lagi :D
ok gak kan
2 mggu sekali dtg OU main bowling
jadi saper2 yg suka main bowling tu
boleh la kita jumpa kat sana kan


geram betul la
jerawat jelas kelihatan di muka ku
datang period jea..jerawat timbul la
jerawat timbul jea..period la tu
:D



sayang cakap bila dah teror baru boleh beli kasut bowling ngan bola bowling sendiri
fuyooooooooooooo memang xcited suami aku nie
nak tebus kekalahan main bowling nie
boleh la kita didik umairah main bowling kan
jadi ratu bowling
hehehhehehee


3 kata-kata indah:

Zura said...

nak main bowling...nak main bowling....nak main bowling...uwaaaaa....dh lama tangan nie xpegang bola bowling...

~ain said...

haha.. main bowling? ain ni bukan ratu bowling.. ain adalah ratu longkang.. asal baling je masuk longkang.. cis..

zh-ena said...

zura - jom ra..hari jumaat nie kami nak main lg

ain - takper ain kena practise selalu baru la akan pin semua boleh tumbang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha