NuffnangX

Wednesday, October 7, 2009

LuNcH Di PiZZa HuT

nie story semalam
ingat mmg nak update semalam
tapi entah naper plak cable hp aku nie tak blh guna
geram jea rasanya
maner best kan klu update tak letak gambo hehehhe


jd nie la aku terjah utk luch semalam
keluar sama ngan shumie
aku kol 12.15tgh dh kuar
konon2 nak order cepat skit la
jadi bila shumie smp tggl ngap ajer la



skang nie pizza kan ader promotion baru
yg ader lebih keju tu..tapi harga tetap sama

hah memandangkan ader 3 set promotion
aku bantai order terus 3 set tu hehehehehe
yg bdk amik order tu pandang ajer muka aku
terus aku ckp " ader 3 org, dtg kemudian" hehehehehhe
pdhal 2 org ajer nak mkn
pedulik la kan



jd memandangkan aku amik 3 set
jd semua ader 3 la
air ader 3
sup ader 3
roti pu ader 3
hah amik ko..saper nak mkn semua tu
time order tak ingat dunia
nafsu lapar dah menguasai diri aku la tu hehehehehe
yg selebihnya shumie la bawak blk..tapau ajer la

pizza yg lebih keju nie mmg sedap
mmg kena la ngan citarasa aku
sedap
korang try la :D


6 kata-kata indah:

saya said...

wahh..saya suka pizza... sedap nyumm..nyummm

zh-ena said...

leeya - blh la try mkn pizza baru nie..sedap tau

chik star said...

lama dh xmkn piza.
:(

[-suziey-] said...

hahahaa siap cover line lg kata dtg kemudian..ekekek:p

Zura said...

krg punye order ngalahkan nafsu sbnar krg...dasat...bilelah kt nk lunch 3 org sama2 kan...

zh-ena said...

as - aper kata mlm nie ass n suami g la pizza

suziey - hehehehehhe kena ckp tu sbb dh pandang ena lain mcm ajer

zura - tu la kan..nnti kita set bila nak mkn bertiga erk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha