NuffnangX

Wednesday, March 3, 2010

1st Time Hantar Dah Ada Kemenangan...Syukur


pon..pon..pon..pon..posto..posto
untuk aku la

bila buka surat terus senyum lebar
wahhhhhhhhh aku menang la
memenangi silky shine bernilai RM114.50


tak ingat bila aku hantar peraduan nie
time boring kat opis
terus aku masuk peraduan dalam majalah Intrend
dan hantar


tak sangka plak menang
Alhamdulillah
nanti plan nak cuti sama dengan sayang la
sebab aku tak tahu nak pergi ke Pejabat Measat Publications nie
nanti pergi sorang sesat entah ke mana2 plak
baik minta sayang yang bawak aku ke sana
lagi senang


Tuah ayam nampak di kaki
Tuah manusia nampak di .....

18 kata-kata indah:

~ain said...

mak aiiiiiiiiiiiiii!!!! bertuah ni awek sorang ni!

hai.. boleh berkenalan? (eh.. tetiba)

zaza said...

bertuahnya deme! Tahniah!

Nana said...

wah mmg bertuah lah bez2

chugie said...

wow syoknye na! congrats na..

Farra Dhelina said...

congrts!

** atie + farid + aisyah ** said...

mak ai... lucky nye... congratz! :)

Diarihatiku1976 said...

wow.. memang bertuah.. saya tak pernah menang hadiah

ezan said...

tahniah..

.::WaNiE::. said...

ena ni mmg bertuah lah ! salu menang peraduan hehehe

tahniah !

shahrul said...

huyoo..dapat adiah..
congrats2..

tuah ayam nampak di kaki,
tuah manusia nampak di jari(sebab da menang)..

:p

~dARlee zURiS~ said...

wah...bestnye
tahniah ena!

Uda said...

tahniah..
bes nya.. lumayan tul hadiah tu.. memang sangat bertuah..

~aSHa~ said...

tahniah...ong mari

unlisted_one said...

tuah manusia nampak di hadiah yang menang tu..hehe..

nanti amik hadiah tu update kat sini yek!

Intan said...

Tahniah ena! Syiok tu :D

Redbloodsnow said...

whoaaa!!! GILER BEST tueee.jelesss jelessss.hehe. tahniah ena cyg :)

Tulip said...

tahniah yer...cepat2 p kutip adia tuu...lepas tu update blog ye..hehe:)

saya said...

wahhh..bestnyaaaaaaaaaaaa..nanti cerita ye pasal hadiah..bestnyaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha