NuffnangX

Wednesday, March 3, 2010

Blogger's Family Day - Hadiah Yang Di Terima

selain dapat berjumpa teman blogger
kami dapat hadiah tau
hehehehehhe
tu yang best tu join gathering nie


1st lucky draw yang aku terima
heheheheheh memang bertuah la


2nd lucky draw yang aku terima
hehehehehhehe sayang cakap aku tak bertuah time aku belek2
no.lucky draw tu
hah skang nie dah terbukti aku nie memang bertuah :p


hadiah dari aku di terima oleh Pojie
harap Pojie suka la dengan hadiah tu
jam dinding berdeco English Style tu
nanti nak rembat untuk diri sendiri plak


hahahahha time nie terketar2 kepala lutut
untuk perkenalkan diri
padahal nak bagi hadiah jea
belum diminta jadi MC tu
hehehehhehe



terima hadiah dari fariza
dapat 2 bekas dari tuppaware
memang cantik bentuk bawang


hadiah dari Amy MamaTisya
untuk Giveaway

sampul wangi


hadiah dari suziey

bantal panjang spongebob
umairah suka
sebab yg umairah punya adalah minie mouse
dah ada kawan bantal panjang nie

choc utk lucky draw

jam dinding untuk lucky draw


bekas tuppaware dari Fariza
memang cantik bekas nie

terima kasih teman-teman semua
yang telah memberikan hadiah nie untuk ena
suka sangatttttttttt :D

12 kata-kata indah:

p!nkerton said...

wahh.. u mmg lucky ni! i mmg tak brapa nak lucky bab2 lucky draw ni, asek tak kena je ;p

Farra Dhelina said...

byk tuuuu hadiah..kita dpt xchge przy je..hr tu tak lucky lorr.. isk

[-suziey-] said...

hehe..hadiah besday yg dh basi...seb bek bkn mknan:p

mummy_ayu said...

wah..bestnya dapat 2 lucky draw..ayu dapt 1 for kids..pun best gak..apa pun semua hari itu best kan..harap ada lagie...

zh-ena said...

pinkerton - tgk jugak kdg2 ena pun mcm tu jugak


farra - rezeki msg2


suziey - blh la di bwk tidor bersama


mummy ayu - tu la harap ada lg di masa akan dtg

~ain said...

uii.. pa ni? banyak dapat hadiah! jeles betul laaa..

Nana said...

wah banyak nau adiah sampingan hehe

mama tisya said...

wah dpt coklat utk lucky draw sure umairah suka...hehehehe...best kn bila dpt byk adiah...ehhehehe

tq ena bli sampul wangi..kalo nk order lg ,jgn lupa inform

zh-ena said...

ain - hadiah gathering tu la ain


nana - tu la rezeki tu


mamatisya - mmg umairah yg rembat dulu msk dlm mulut dia..tau jea benda blh mkn

erienz said...

bestnye dapat mengeratkan siraturahim

Redbloodsnow said...

mmgggg sgtttt sgttt meriah. klas uols!!!

saya said...

meriahnya la ye.. saya tingin tapi malu wooooo...takpe2..saya baca2 je entry meriah ena ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha