NuffnangX

Monday, March 1, 2010

Jika Terjumpa Teman Blogger Di Luar...Akan Bertegur Sapa??


sekiranya kalau korang terjumpa teman blogger yang memang korang
ikuti kisah hariannya...Adakah

Adakah korang akan terus jumpa orang tersebut dan say Hai

Adakah korang hanya perhatikan dari jauh saja

Adakah korang akan datang dekat dan tanya "nie zh-ena kan"

Adakah korang hanya akan curi amik gambar dari jauh

Adakah korang senyum2 jea dari jauh

Adakah korang tengok saja dari jauh dan keesokkan hari tinggalkan komen di blog teman tersebut dan bagitahu saya nampak awak semalam


emmmmm macam2 ada dalam kepala otak nie
kalau aku entah la
tak pasti apa yang aku akan buat
nak tegur macam segan plak
ialah tetiba jea nak tegur
orang yang kita tegur tu pun mungkin terkejut ialah tetiba saja ada orang tegur


macam ada sorang teman blogger aku nie
pernah ternampak aku di Giant
segan nak tegur aku
cuma snap gambar dari jauh saja
hehehehhehe mungkin tindakan yang sama jugak kot akan aku buat
kalau nampak teman blogger yang aku kenali di luar sana
tapi mungkin tegur jugak pastu snap2 gambar hehehehhehe
kata blogger tegar mesti la nak amik gambar kan "p


ok nie adalah gambar yang Cik Mont
yang snap gambar family aku dari jauh

malu plak gambar aku ada di blog orang lain
tapi kan kalau korang ada nampak aku di luar sana
datang dan tegur saja
aiman tak kesah hehehhe


klik di sini untuk lihat entry khas untuk aku ======>
di blog cik Mont

22 kata-kata indah:

mama tisya said...

kalo kita plak, tgk keadaan..kalo tk rushing bole la tegur lps tu sure nk berposing...heheheh tp kalo keadaan nk rushing so tgk je la...esoknye sure akn inform blogger tu...hehehe

shafarina said...

Kak Wan tak glamer, lagipon dalam gambar macam cantik tapi kat luar horror jek... kompom orang tak kenal. Hu Hu

Tapi, kalau dah ternampak tu, elok tegur kan. Takyah kisah malu ke ape.

Oh gambar anak Kak Wan adalah masuk blog Ena nih. :P

CatlinaFly said...

insya allah akan tegur..:) kalau cam lah atau agak2 mcm kenal :D

chugie said...

kalu dah kenal + pakat borak2 sakan dlm blog, n terserampak kat luar , insyaallah aku akan tegur..:D tapi kalau biase2 je.. x berani gak kot nak tegur!

tifa said...

Segan tu ....kadang-kadang orang takut salah orang kot...Tapi kalau Tifa kalau jumpa insyaallah akan yegur. Yelah , asyik jumpa kat blog je.....rugila kalau tak tegur betul tak ?

mummy_ayu said...

insyaallah, kalu confirm kenal..tegur....!!tapi kalu tak sure tu, tak berani la..plus kalu org tegur, insyaallah ayu jawab...

~dARlee zURiS~ said...

belum pernah g terserempak ngan mana2 blogger camtu.saya pun tak tau apa nak wat kalau terjumpa sbb saya nie pemalu sket ;P

Intan said...

Kalo blogger tu kita sllu borak kat dlm, k.intan sure akan tegur punya kalo nampak kat luar...but kalo tak pernah borak...mcm malu sikit nak tegur :D

** Perfect Love ** said...

maluuuu
tp kalau tak tegur, tak berkenal2an pulak kannnn ;-)

saya said...

hehehe..kalo saya pon akan buat macam cik mont tu la enaa.. malu wooo.. tapi setakat ni tak pernah lagi jumpa sesapa.. kihkihkih...

Nana said...

kekeke siap org amik gambo lg publish kt blog, klw kita mmg kita akn tegur xkira lah penah jumpe ke xpenah ke slamber je

Redbloodsnow said...

hahaha..tuh mesti kes die malu nk tegur tuh kan. Zie selalu gak silent readers Zie kat cnie terserempak ngan Zie kat luar tp malu nk tegur. pastuh ngiyau² kat FB ckp ade nampak zie kat c2, kat cnie..haha

Cik Mont said...

Hahahahahahahahah (gelak saje ;p)

syuhaida abul said...

he2...shopping ape 2 cik zh-ena....ahaaa

zh-ena said...

mamatisya - sudah semestinya akan diberitahu org yg kita jumpa tu kan..cuma tak sure nak tegur @pun tdk jea kan

.::WaNiE::. said...

hehe..rasanya kalau nak tegur pun tengok keadaan dulu kot..kalau org tu tengah bersantai maybe tegur kalau tengok orang tu tengah sibuk2 tak tegur kot:P

ezan said...

insyaALLAH kalo dah kenal tegur la.. walaupun ada gak rasa malu2 takut org kita tegur tu yg xkenal.. hehehe...


ena, dlm gambar ni cam paparazi ambik gambar artis la.. glamour gitu.. hehehe....

Zura said...

ntahlah na...aku segan sikit nk tegur...tgk dr jauh je kot...

tp klau jumpe krg kat luar confirm aku tegur...hahahha

Echa said...

kekadang segan nak tengok.. nak nak blogger yg otai otai ni... takut nanti yelah.. org tengah bizi ke kan.. pandang dari jauh ajelah kot..

antalya said...

teringin sgt nk terserempak ngan ena coz tempat2 yg ena selalu pegi tu dekat2 je ngan area umah sy.tp tula tak dpt peluang lg.kalo dh nampak ena dpn mata mmg laju je sy pi tegur hehehe

Mak Su said...

maksu agak susah utk dikesan, sbb suka nyorok di balik pokok ;p

hehehe

Ease Basri said...

wah... cam aartis..... gi shopping pun ada owang amik gambo post dalam blog...hehehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha