NuffnangX

Wednesday, March 3, 2010

Lake Garden ... Snap Snap MaMaRazzi

baru la boleh nak update tentang family day blogger nie
nie pun guna pc di opis
lappy masih di workshop untuk dibetulkan
jadi layan ajer la gambar2
yang sempat aku snap ngan member baru dan
member blogger yang telah berjumpa sebelum nie

layannnnnnnnnnn :D


dalam perjalanan untuk ke Tasik Perdana



bergambar beramai-ramai dengan semua blogger yang hadir
memang panas
aku yang mencangkung time nie rasa macam nak
kebas jea paha aku yang menampung berat umairah
ada teman blogger cakap umairah BOY
hehehehehehehe
ialah aku pakaikan umairah t-shirt bukannya dress :p




kami sekeluarga bergambar di hadapan banner


With Ita
1st time berjumpa
rasanya dengan Ita la kot kami
borak2 tepi pondok
betul tak Ita?



with Atie
tak sempat nak borak sangat
pas nie dapat berkenalan di blog saja la
harap dapat berjumpa lagi



with WanFida
nie last minute sebelum nak balik
sempat la bergambar dengan Wanfida
hehehehehe tu yang muka pun berkilat dengan minyak



With Munira dan Zahra
1st time jumpa
suka tengok zahra yang matanya bulat tu


With Farra
1st time jumpa dengan farra
rugi tak dapat nak rasa serawa durian yang farra bawak
nie pun last minute dapat jumpa farra sebelum balik



umairah yang selamber jea sibuk gak nak duduk menyembang
kami yang dah tak larat nak mengejar umairah
jadi biarkan saja umairah berkenalan dengan blogger lain heheheheheh
anak pun nak berkenalan jugak :p



With Ina MomGuess
MC yang lantang menjerit hehehehehe
2nd time dapat jumpa Ina
tapi tu la MC tengah bz jadi mmg tak sempat la nak berborak
nanti layan borak saper plak nak jadi MC plak kan



emmmm bergambar lagi


Alycia ... Ena ... Mumy Esyraf ...



time nie aku dan chugie bz gila
untuk membeli sampul minyak wangi dari Amy mama Tisya
memang wangi tau
aku letak dalam kereta
wangi semerbak jea dalam kereta



With Mummy Ayu
berjumpa jua
selalau bercloteh dlm komen blog jea kan
mummy ayu nie memamg cun la..tu yang anak2 pun macam anak mat salleh
tinggi tu aku jea yang pendek huhuhuhu



puan pengetua - aka suziey
terima hadiah dari suziey
hadiah tu tak berkaitan pun dengan blogger family day nie
hadiah tu untuk berday umairah
kesian suziey sebab nak datang ke rumah aku
tapi tak jumpa rumah..kesian
tu yang baru dapat hadiah dari suziey tu
thanks suziey :D



With Watie
tengah preggy nie
nie 2nd time jumpa



With Oli dan Sofea
nie adalah 3rd kami time jumpa
Oli yang dah semakun kurus



With Nana
jumpa untuk 2nd time
nana tak dapat nana rasa kek choc nana huhuhuhuhuhuh



With Amy mama Tisya
2nd time jugak dapat berjumpa :D
amy ni memang peramah tau



Nana... Amy ... Aku la :D
dapat hadiah dari Amy sebab aku salah seorang yang menang
giveaway amy
dapat sampul wangi - roses
wangi sangat



jom berkenalan :D



With Nia dan Diha
nie adalah 2nd time jumpa dengan Nia
Nia nie memang la aktif
semua games Nia masuk rasanya
peramah jugak :D
baru la tahu kami sekampung rupanya
sekolah dulu pun kami dekat jea
cuma tak pernah jumpa pun
dan kami sebaya jugak..sooo surprise :D



With Emmira
2dn time jumpa
1st time senyum2 jea tapi tak dapat nak snap gambar sama2



With Chugie
kami dah lama kenal dari sekolah menengah hingga la kini



suziey tengah bagi ucapan
untuk start pertukaran hadiah





sayang layan anak
sementara aku plak bergambar2 dengan teman blogger
sebab tu la kena bawak suami
jadi anak boleh lepas tangan pada suami ehehheheheheheh



umairah sibuk la nak tolak kereta sorong nie
rasanya anak Alycia



aksi umairah yang asyik la makan keropok
tak bagi hah boleh la dengar suara nyaring si kecik nie menjerit



time nie aku dan sayang memang cuak skit
ialah tetiba hilang plak kelibat umairah nie
cari punya cari
rupa2nya umairah duduk dalam khemah
Ayu gelak jea tengok aku cari umairah
hehehehehe
cuak gila beb



Aksi anak-anak comel blogger tegar :D

16 kata-kata indah:

Redbloodsnow said...

best arrr. ramai tueee bloggers ade. jelesss jelssss


:P

mama tisya said...

wah ena ada gmbr time kita dk berbisnes tu ek..suka2 nanti nk minta copy ye...ehhehehe

umairah dk nyorok dlm khemah ye..nasibaik tk ilang sure riso kn...

tq ye bli sampul wangi..kalo nk order lg ,jgn lupa inform

** Perfect Love ** said...

mm sekejapan saje kita dpt jumpa yek..

eh tak sangka lak ada terselit gambar sara dlm kanak2 tu tq yek ;-)

Sidratul Muntaha said...

mahunyer tak gelak ena oii
dia rilex jer main kat sebelah aku..
siap sneyum - senyum
takde rasa tkut lansung bila mak dia ilang
ekekek.
tapi satu je aku ckp nih
apsal dgn aku takde pun gmbo?!
ni yg jeles nih!!
dgn lenalin ade je?!
aishh!

momguess said...

hahaha
emce yg kuat jerit
sory sgt xsempat nk ramah mesra

[-suziey-] said...

waaaaa bestnye ngn sume blogger ade gbr ni..tp mmg ena rajin..tiap kali jmpa posing..tiap kali amik gbr posing..ekek:P i like sbb byk my piccas..hahahaaa:p

ita cutevirus said...

ehhh.... ade gambar kite laaa...

mummy_ayu said...

banyak nya posing..best!! i like...eii..ayu terkejar kejar ngan Ian & Iris..plus malu coz 1st time kan..tak ape la, harap leh jumpa lagi kan...? nice knowing u....!

zue @ annaleeya said...

wahhhh.... posing sakan erk... byk gambar dgn blogger... sonot kan... umairah rilek jer wlu pon omaknye ilang jap...

~ain said...

cik abangku gelak terkekek2 tengok gambar umairah yang atas sekali tu. dia kata, dah cun dah ngan spek mata, topi semua.. tetiba ada puting...!! siap puting nya sekali biru.. spek je pink! hehee

Nana said...

eh banyak plak gambo kita kt sini hehehe
xdpt mkn kek ek?xpe la lenkali ek..eheh

zh-ena said...

zie - nnti zie buat la di kuching


mamatisya - blh jea nak amik pun


perfect love - heheheheheh tu la sekejap sgt kita borak kan


ayu - gambar ayu tercicir la hehehehehe

zh-ena said...

ina momguess - tahu ina bz


suziey - sbb tu la kena bwk escort utk amik gambar [yg jd mangsa pasti la suami tersayang hehehehehe]


ita - sudah semestinya


mummy ayu - tu la seronok jumpa ayu

zh-ena said...

zue - umairah mmg tak heran pun klu ena hilag..wat slumber dia jea


ain - tu la semuanya nak blue nsb baik la spec jea tak biru..tu pun ena sorokkan puting umairah malu la dah besar pun hisap puting lagi


nana - tau takper..amik jgn tak amik

b.O.n.d.a said...

zh-ena yang peramah, bOnda mintak izin nak kOpipes gamba kita beramai2 tu erk =)

~aSHa~ said...

wah seronoknye...

kami kat pantai timur ni cadang gak nak buat...

leh tanya tak...sape yg arrangekan ni...berapa bayaran? leh kami buat paper work...ehehe paper work tu..

best ar dpt kumpul gini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha