NuffnangX

Thursday, March 18, 2010

Gelagat Umairah Mencuit Hati

malam minggu yang lalu
semua barang2 umairah yang tak boleh di pakai
aku simpan semuanya dalam plastik
emmmm banyak jugak la
playpan..tilam bby..carseat bby..stroller..buaian yg ada 3 tu..
semuanya simpan baik2 dan sumbat dlm store
hehehehehheehe mak siap ckp lg
umah dia dah mcm taska plak semua brg letak dlm umah hehehehhe
nak simpan mana lg
umah kami sewa jea
kalau nak pindah nnti byk plak brg kena angkut
senang letak kat umah mak
klu pregnant lg amik jea di rumah mak hehehehehehe


tengah sibuk mengemas tu
umairah nak testing plak stoller time umairah baby kami gunakan
ialah skang nie guna buggy stroller
maner la sesuai lg umairah guna stroller nie
simpan utk adik yea sayang


jadi sebelum aku lipat masuk dalam plastik hitam
bagi can umairah merasa untuk sumbatkan diri dia dlm stoller tu


layannnnnnnnnnnn :D


ok kita berdiri dulu atas stoller nie
wahhhhh rasa tingginya duk dalam stroller nie ibu..



iyah iyah iyah kita duduk sekejap
emmmm empuknya duduk dalam stroller nie ibu
lembut jea tilam dalam stroller nie



wah memang syookkk la ibu baring dalam stroller nie
hari2 umairah tidor dalam stroller nie bolah tak ibu
umairah suka la



sungguh selesa
nak menggeliat sekejap la ibu
sakit plak tulang belakang umairah nie ibu
hish hish hish



alamak macam mane nie ibu
kaki umairah terjulur keluar la
tak muat la stroller nie untuk umairah


ok la kita bagi pada adik yea ibu
tapi ibu bila umairah nak dapat adik
umairah bosan la main sorang2 jea di rumah
kalau ada adik best la
bila bu....


p/s : semuanya hasil nukilan
dari imaginasi aku jea hehehe
bila la umairah nak bercakap erk

11 kata-kata indah:

ezan said...

apa lagi ena... umairah dah mintak adik tu.. bg je la.. hehehehe...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

syok la umah mak dekat.brg2 nuha terpaksa laa simpan bawah katil.semak dah rumah kami yang sempit nih.hikss

~ e t i e y e r y w a n ~ said...

wah..mabeles tol umairah boleh tido atas stroller...hikhik

Uda said...

hehehe.. mcm mana nak adik.. kalau kakak masih nyot2 puting tu.. nanti berebut ngan adik.

zh-ena said...

ezan - tgh berusaha nie hehehehhehe


eliss - tu la terus letak umah mak jea..sakit mata ena tgk berloggok kat umah nie..lg pun dah tak pki kan


etie - dah besar tu


uda - tgh berusaha nak taknak bg umairah hisap puting lg

Asmahani said...

hik..hik... dah sampai masa dah ena.. teruskan berusaha!

zh-ena said...

asmahani - tgh cha yok cha yok la nie hehehehhe

unlisted_one said...

haha,..aper yg star tu?
comel jerk..ena dah sensored kan ye..

Nana said...

heheh sesuai sgt dah ada adik tu...

Zura said...

xsenonoh ko starkan anggota umairah...hahahhaha..

Redbloodsnow said...

hahahaha..tetek die yg di bintangkan tuh arr watkan zie tersengih sesorg taw ena...hikhikhik :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha