NuffnangX

Wednesday, March 3, 2010

Entry Khas Untuk Ayu


mahunyer tak gelak ena oii
dia rilex jer main kat sebelah aku..
siap sneyum - senyum
takde rasa tkut lansung bila mak dia ilang
ekekek.
tapi satu je aku ckp nih
apsal dgn aku takde pun gmbo?!
ni yg jeles nih!!
dgn lenalin ade je?!
aishh!

nie komen yang ayu tinggalkan...
terus jea aku laju tengok balik
naper takder gambar ayu aku letakkan
sebab memang aku ingat la aku ada amik gambar dengan ayu
bila tengok balik hahhhh mmg ada gambar dengan ayu


Jadi untuk tidak mengecewakan ayu yang bakal deliver bby dlm bebarapa mggu jea lgi
tadaaaaaaaa aku buat entry khas tuk ko hehehehehehe
special entry tau :D


dalam tak larat nak bawak perut tu
masih lagi aktif untuk melancarkan majli nie
caya la ayu [cha yok cha yok]


kalau korang nak kenal ayu nie jugak
rasanya ramai yang kenal ayu nie kan
korang klik di sini ======>



psssssssssttttt korang perasan tak
belakang kami tu
en.sam tengah dukung aqil :D

9 kata-kata indah:

[-suziey-] said...

apasal dlm gbr ni xde gbr kita ena???? cpt buat n3 special..ekekeek:p

ita cutevirus said...

alahai ena...

sweetnyer... huhuhu.. beruntung ayu...
kite kan ade amek gambar bersama... taknak upload ke??? ita da upload gambar kite...

jom ar tengok...

mummy_ayu said...

ramai tul yg nama Ayu..conpius gak Ayu nie..he he he..apa pun Ayu memang sempoi hari tu, bersemangat walaupun dah sarat tu..cayalah Ayu!

zh-ena said...

suziey - tggu suziey jd mak buyung dulu ehhehehhe


ita - ena dah upload..try tgk di bwk entry..kita tukar link yea


mummy ayu - hehehe tu la ena pun pening jugak that day..ader bebarapa nama ayu kan

~ain said...

ayu tu mmg gigih orangnya!

zh-ena said...

ayu - ssh dahulu sng2 kemudian ayu tu kan

Nana said...

sian tgk ayu aritu termengah2 ttp semangat menjayakan gath chaiyok2

zh-ena said...

nana - tu la rasa nak dukung jea ayu tu untuk ddk diam2 hehehehehhe

ceh mcm larat nak angkat ayu tu..entah2 ayu yang larat angkat ena :p

Sidratul Muntaha said...

ahahahhahahhaha
ahahhahahahahhha
ahahhahahhahhahaha
ahahahhaahhahahhahhahah
aahahhahahhahahhahahhaha
YA ALLAH!
pecah perut aku gelak ena oii!!!
adei..
adei..
sayang ko!!
siap buat entry lagi tu!!
ekeke..
pastu aritu siap amik berkat berkali - kali.
adei..ena,ena..
meleleh airmata ni..
terharu den!
terima kasih!!


p/s: cik sam tgh gigih mengangkat dak setot tu!!
adei!!ape?nak angkat den?angkat diri sendir ler..tak larat dah ni..adei!!tolong sakit perut den!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha