NuffnangX

Wednesday, March 24, 2010

Hadiah Sudah Di Gdex ... Harap Sabar Menanti

salam semua
kepada pemenang Kami :1st Giveaway
hadiah anda telah Ena Gdex kan pagi tadi
kemungkinan hadiah tersebut akan sampai di tangan anda pada esok hari


harap anda semua suka dengan hadiah pemberian dari kami berlima



Gdex yang telah disponsor oleh company aku
hahahahah selagi ada di sini
pergunakan segala kemudahan kehkehkehkeh [gelak jahat]



2 beg plastik penuh yang terisi dengan hadiah pemenang 1-5
dan pemenang lucky draw pilihan aku


pemenang untuk contest
KAMI : 1st Giveaway
yang telah di hantar ialah :


@ pemenang No.2:
http://neaflerida.blogspot.com/
no.consignment gedx anda ialah : 3668575540


@ Pemenang No.3 :
http://segalanyakuterima.blogspot.com/
no.consignment gdex anda ialah : 3668575503


@ Pemenang No.4 :
http://diwaktuhidupku.blogspot.com/
no.consignment gdex anda ialah : 3668575525


@ Pemenang No.5 :
http://arissasoleha.blogspot.com/
no.consignment gdex anda ialah : 3668575514


@ Pemenang Luck Draw 28 [Pilihan Ena]
http://goodlucknafira.blogspot.com/
no.consignment gdex ada ialah : 3668575551


untuk pemenang no.1
http://erynaraisyajoincontest.blogspot.com/
sila hantar butiran lengkap anda secepat yang mungkin [ASAP]
sebelum 26hb [friday]
sekiranya kami tidak menerima butiran lengkap anda sebelum
@pada hari Jumaat nie
KAMI : 1ST GIVEAWAY
akan mencabut undi nama peserta yang lain
TQ




kepada para pemenang yang telah mendapat hadiah kemenangan sila buat entry
tentang kemenangan tersebut
dan link kan semula kapada KAMI
TQ

6 kata-kata indah:

nEa FleriDa said...

yey! xsbr2 :) thanks yer..

Mak Su said...

tahniah buat para pemenang :)

Zura said...

pemenang nbor 1 xbg alamat lg ke...

Redbloodsnow said...

hahaha..gune account company ker kirim courier tuh. bestnyerrrr..zie nyer lak..cannot woooo. have to pay for urself..kuikuikui :P

chugie said...

emm de lagi ke yg x kasi hadiah?? 1st winner plak tu ek?? kalu x de gak na, kita cabut bg org lain lah.. org tu x nk kot hadiah die!

zh-ena said...

nea - harap suka dgn pemberian hadiah dr kami


maksu - :D


zura - tak pun


zie - sementara masih di sini..guna kan jea hehehehehe


chugie - tu la ingat nak cari pemenang yg lain jea

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha