NuffnangX

Tuesday, March 23, 2010

Belon Panas Di Putrajaya

hari sabtu yang lalu
kami 3 beradik singgah dulu di Putrajaya
sebelum balik ke Sijangkang

kami keluar dari sg.buloh dalam pukol 6pm
sampai di putrajaya pukol 6 lebih
nak masuk ke presint 2 makk aiiii berderet kereta



sampai di jambatan putrajaya
ramai yang parking di sini sahaja
tapi yg aku tengok
memang ramai yang kena saman
emmmm tebal buku saman polis bawak
tak sampai 1/2 tahun buku saman dah abis [sayang ckp polis ada target utk saman]
hehehehheeh nasib la kan saper kena saman tu


kami dpt parking di parking area yang betul
bab parking nie sayang mmg ikut peraturan tau
kalau aku memang la akan parking di mana2 jea
tu yg kena saman clamp sampai RM100 tu hahahahahha
betul tak cik zura :P



kami dalam kereta
dalam jam tu boleh lagi kami bergambar dlm keta
memang tak bergerak sgt pun



anak taknak bergambar
aku yg poyo berposing
umairah sibuk tgk luar
sebab terpesona tengok belon yang banyak di awan
tangan tu asyik la tunjuk jea belon
nsb baik la tak minta nak belon heheheheh
kalau belon lain boleh la
belon babah [perut sayang] hahahahahhaha




time kami sampai tu tak banyak belon panas
ada 3 rasanya
belon bentuk jeans, belon twitty dan belon star wars [tak tahu la bentuk apa - topi kot]



peace dari aku



hah topi belon star wars belakang aku la tu
apa erk ... dark apa entah [kelupaan sebentar]



orang punya la ramai
nak ambil gambar pun susah
pakai camera biasa2 nie
nak ambik gambar time malam pun tak cantik
amik gambar jea gelap jea gambar tu
kalau belon tu tengah keluarkan api
baru la clear skit la gambar tu
klu tak memang tak nampak la apa yg ko tengah ambik gambar tu
alahai bila la blh dpt DSLR nie kan
kalau ada confirm cantik hehehehehe



aku pggil belon nie belon twitty jea
sebab nampak macam muka burung jea kan


memandangkan orag makin ramai
dan azan magrib berkumandang
terus sayang ajak pulang
aku pun memang nak balaik pun
sebab tak byk belon time tu
pastu orang yg datang mcm semut
umairah memang kami tak lepaskan jalan
sebab sepanjang kami di situ
dah 3x kami dengar En.Dj buat annoucement budak hilang
risau betul kalau anak hilang nie


dalam nak balik tu sempat jugak la sayang beli senapang belon
kata nak belikan untuk umairah
yang lebih mainnya sayang hahahahahaha

bagus jugak sebab tak payah nak tiup-tiup
cuma tembak jea mcm biasa
pastu belon akan keluar la
umairah memang suka dengan belon sabun nie


Align Center
saper paling ceria tengok belon sabun
babah ker..umairah ker..ibu ker...



tak larat nak dukung
sayang junjung jea umairah atas bahu
hahahahhaha terkekek-kekek umairah bila duk atas bahu sayang tu



sempat lagi kami singgah ke gerai crocs
hah apa lagi tak lepaskan peluang la beli
sebab 3 pasang cuma RM50.00
hahahahaha jadi memang sesuai la beli
sebab kamikan 3 beranak


emmmm bagi aku biasa2 jea pergi belon panas nie
tak prgi pun takper
kalau pergi time siang lagi la panas kot
ialah time malam pun panas gila2
nie kan plak di waktu siang kan

4 kata-kata indah:

.::WaNiE::. said...

ye kelihatannya sperti ibu dia yg paling ceria tengok belon tu hahahaha

~ain said...

ain pergi hari tu dalam pukul 3 lebih.. panas ya rabbi.. tak larat nak tunggu belon tu... terus balik..

eh.. murah laaa ek crocs tu..

Ease Basri said...

cantik gambar yang ada belon sabun tu...suka....

zh-ena said...

wanie - ibu umairah mmg sentiasa poyo jea dlm gambar heheheheheh


ain - tu yg ena ajak suami ena dtg petang..heheheheheh amik pengalamn dr ain hehehehe


ease - klu guna camera dslr lg cantik rasanya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha