NuffnangX

Friday, March 5, 2010

Selamat Pagi Semua

selamat pagi semua
sarapan apa pagi nie
aku....makan angin jea la
kembung perut :p

nie story petang semalam
memandangkan sayang cakap sayang balik awal
jadi aku siap beli kuih untuk kami bertiga minum petang
dah lama rasanya kami tak minum petang nie
masing2 balik lewat jea
kalau aku blk awal pun
sayang tak sampai rumah lagi
kalau sayang balik awal pun
aku plak balik awal
memang takder jodoh nak duduk minum petang di rumah sendiri
hujung minggu plak kami memang tak lekat di rumah la
confirm kami di rumah mak kami @pun umah MIL
dah kebiasaan...



sayang sambil makan apan balik
sambil baca surat khabar sinar harian
hehehehehe gelak jea tgk muka kami keluar dalam paper



sayang belikan untuk anak kesayangan dia tu
sebelum nie pernah beli di Petronas
harga RM9.90
tapi pen dah hilang

nie beli lagi untuk anak dara dia lagi
kali nie ada muzik plak



menu petang kami - apam balik
memang sedap
yang nie sayang yang beli



cekodok dengan kuih cakoi
yang nie plak aku yang beli
pemalas kan sampaikan cekodok pun nak beli ;p
kalau dah balik dari kerja memang tak larat la nak menjengah dapur
rasa nak rilex jea
tapi dah ada anak kecik
perkataan rilex mmg payah nak diungkapkan la



suka la tu dapat hadiah dari babah dia



tapi kali nie lebih banyak memicit button2 tu
dari menulis
dah keluar lagu mula la berdiri berjoget
umairah nie memang makin banyak la kaletah dia

9 kata-kata indah:

Mama_Aqish said...

samalh aqish pun suka menan tu...sampai pensil hilang dah tak leh nak nulis kan....belajar menulis la katakan

Redbloodsnow said...

tgk permainan baru umairah tuh kan. teringin lak zie nk gatal² ade satu gak. comel okeh...hehe

chugie said...

bila ada chance tea time same, memang x kn di lepaskan kn na..lelebih lg couple yg kerje x same masa.

momguess said...

best kan bile ade masa terluang mcm ni
hehehehe

Sidratul Muntaha said...

cik sam sengih smpai ke teling masa beli sinar semata - mata nak tgk ank bini dia msuk paper lagik!!
ekekke..

saya said...

wahh..sedapnya cekodok tu..saya paling suka cekodok / cucur.. hehehe.. kene ikat pen tu ena..kalo tak alamatnya lesap le lagi..

zaza said...

aku jrgr minum ptg.. tido ptg, biasa la!.. heheh

zh-ena said...

mama aqish - tu la pensil tu selalu jea hilang..nak kena ikat tu


zie - aik nak jugak ker hehehehehhe


momguess - mmg seronok dpt berkumpul nie


ayu - tu la suami ena mmg kembang jea tgk bini dia ms paper


ciksaya - tu la kan nnti nak cari tali ikat pen nie..nnti kena beli lg klu pen hilang


zaza - bila dah ader family nie mmg masa dgn family lg penting dr tidor tau liss

~ain said...

lamanya tak makan apam balik!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha