NuffnangX

Tuesday, March 9, 2010

The Biggest Loser Asia - The Winner is...




siapa tengok the biggest loser asia
aku teka carlo yang menag sekali King David yang menang
tapi tu la walaupun dah kurus
tapikan masih lagi nampak kulit yang gendut tu
macam maner la nak hilang tu erk



King David yang menang untuk 1st Biggest Loser Asia
Tahniah




Carlo time tengah FAT - cute jea kan
time dah kurus nie handsome la plak aku tengok
aku rasa kalau carlo nie single confirm beratur perempuan nak kat Carlo nie



hafiz & christine aku rasa couple kot
ialah ada eposide hafiz kena buang
nama yang sepatutnya hafiz kena undi buang - hafiz tulis 1 luv christine
hehehehhehe memang semua orang terkejut la
aku plak gelak tak ingat
ialah dari programme nie tercipta la plak cinta adam & hawa
romeo & juliet
final aku tengok hafiz memang dah kurus
siap pegang tangan lagi time naik atas pentas
cha yaaaaaaaaaaa la



aku rasa kalau antara peserta awal yang keluar dulu yang patut
menang untuk nampak kurus
aku rasa Garry la
memang nampak ketara sangat Garry time malam final tadi
lain betul la
kelakar time nie sebab sarimah nak bgtau yang nak break
tapi tetiba Garry nie terus jea berdiri
dan cakap thanks kat isteri dia
pastu turun pentas propose kat wife dia untuk 2nd time
fuyoooooo romantik tu




martha adalah peserta wanita yang berjaya masuk final
aku rasa marilyn yang lasak masuk final
martha bernasib baik ajer dapat masuk sebab
ada immuniti
kalau takder sah2 memang martha yang kena buang
kelakar aku rasa time martha nak keluar dari belakang stage
kena keluar dari gambar yang lama
time tu gambar tu jatuh
martha malu sampai asyik la pandang ke belakang tengok gambar yang terjatuh
kesian dia
terus rasa tak selesa


peserta2 lain yang menjelma semula memang
ada perubahan drastik
caya laaaaa
Tahniah


sayang kena masuk 2nd time untuk biggest loser asia la
korang plak nak join ker :D


aku suka la pakaian sarimah
memang cantik sangat
aku rasa macam kebaya moden jea
kena la kan merah dan hitam

15 kata-kata indah:

sweet.ants said...

yeah, sy ikot biggest loser asia dr awl...tp final x dpt tgk sbb umh sewa xde astro.
ingatkan carlo mng...dia mmg ensem kan3...hehee...
hallmark channel ade ulanagn x?

Redbloodsnow said...

owh die ea yg menang. a'ah kan...camne nk hilangkan kulit yg gendut tuh ek? rasenyer dgn bergym kot...hehe

cik bunbun said...

takde astro. huhuuu.

takde pic diorang yg dah kurus ke?;)

Ease Basri said...

x leh nak comment sebab dah lama teman tak nonton tv...huhuhuhuhu

tifa said...

Alaaa..dah abis rupanya . Tifa tengok episode awal awal aje:)

.::WaNiE::. said...

terlepas tengokkk

nanti ulangan tengok lah :P

atty's said...

itulah nak carlo ..menang..tp king david mmg byk lost weight..

Nana said...

tgk gak malam tadi ensem kan carlo tu
tp sius la david mmg kurus gile kan
rasa nk je suh amrul masuk kekekekek

mummy_ayu said...

ayu pun sokong n harap carlo menang..tapi kalah gak...tak suka david tu, plus bila kurus nie nampak cengkung n nampak tua kan..

~ain said...

next season ain nak try jugak laaa masuk biggest loser ni.. heheh

zh-ena said...

sweets - rasanya mesti ada halangan nnti tu


zie - kena operate kot hehehehe


cikbunbun - nnti ena try carik


ease - jaga athirah yea :D

zh-ena said...

tifa - klu ena plak awal2 tak tgk sgt tapi final dpt lak tgk


wanie - mesti ada ulangan punya la


k.atty - tu la nampak lain mcm jea tgk david tu kan


nana - sama la ena plak ak jea suh suami ena masuk hehehehehehe

zh-ena said...

ciksaya - senaman dia mmg la estrim kan..tak tahu la larat ker buat mcm diorg buat tu


mummy ayu - david tu mcm mesin kan sng jea nak turun berat badan..taoi bila tgk kurus nie nampak mcm lain jea kan, jln pun mcm tak larat jea tgk


ain - masuk jgn tak msuk borang utk 2nd session pun dh kuar

oli said...

saya sebenarnya berharap carlo menang....
king david tu nampak macam sakit laaaaa

Yan said...

kdg2 tgk jugak citer ni.. bile aleh2 cenel.. pasan ade ulangan.. baru tengok.. pasal tak tau bile tayangan sebenar.. asik miss dan luper jek..

yg finale tak sempat tgk lagik..

mmg da agak david menang.. sbb bukan ke dia plg byk turun banding y lain??

carlo.. kesian kat dia.. pasal mse nak eliminate sape si comel yg besar aritu tu... org lain sibuk nak eliminate pasal nak selamatkan team biru derang.. carlo je beriya nak pertahankan budak montel tp comel tu.. sedey sangat time tuh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha