NuffnangX

Wednesday, March 17, 2010

Dinner Di Laman Kasih

kami dinner di Laman Kasih
bukan Halaman Asmara tau [nyanyian Ziana Zain hehehehhe]

nie 1st time singgah di sini
padahal selalu jea jalan di sini
sebab kalau blk umah mak kena ikut sini
itupun kalau ikut jalan Rahman Putra la
Restaurant nie baru jea buka
time bulan pose tahun lepas


sebenarnya ada sebab kami makan di sini malam tadi
nak tahu sebabnya kena tunggu next entry :D


umairah jadi model untuk restaurant Halaman Kasih nie
hehehhehehe




bila masuk jea untuk parking kereta
tengok suasana sekeliling memang cantik
banyak lampu2 yang tergantung
terasa macam masuk halaman rumah kita jea
cantik dan bersih



macam mana cantik tak



peace dari aku
tuan bebelong mesti ada kan "p



gambar kami 3 beranak mesti la wajib ada
kalau takder tak berseri bebelong aku nie hehehehhee



menu yang disediakan ala2 kopitiam
jadi tak banyak sangat la pilihan
jadi kami order
nasi lemak daging dendeng - aku
nasi lemak ayam sambal sotong - sayang
fish & fries - umairah
nasi tambah 1
lauk masak merah tambah lagi
hehehhehehe nie memang mentedarah nie
hahahhaha macam sebulan tak makan jea



sebelum balik sayang letakkan umairah atas buaian nie
3 4 kali buai
terus si kecik tu taknak turun dari buaian
hah amik cari ubat
melalak la si kecik nie bila kena angkat dari atas buaian tu
masuk dalam kereta asyik la melalak
pujuk2 pun tak makan saman pun
alih2 babah tak tahan dgr suara nyaring si kecik nie
terus berhentikan kereta di kedai runcit beli jajan untuk umairah
hahhhhh baru la aman dalam kereta
adoyai geram jea tengok si kecik nie


ok di restaurant nie memang best
sebab kalau anak2 korang nak berlari ker
nak berjalan ker
tak perlu risau sgt sbb memang dalam kawasan yang selamat
ada wakaf untuk lepak2
pastu ada burung yng boleh tiru cakap kita
umairah terkekek2 bila dgr burung tu bercakap
ada buaian untuk mak bapak duduk sekali
jadi bdk2 memang bebas la bila makan di sini
mungkin lain kali aku akan datang lagi di sini
makanan dia pun sedap


untuk sesiapa nak terjah restaurant Halam Kasih nie
nie aku letakkan sekali add :


Laman Kasih
Lot 3024, Jalan Melati,
Kg.Damai, Batu 18,
Kuang 48050
Selangor.
tel no : 017 - 6214 669

selamat menjamu selera :D



5 kata-kata indah:

Mama_Aqish said...

wah bestnyer pi dinner...kiter dah lama tak pi...tantek la ena pakai tudung tu...nampak lain

saya said...

alahaii..apa dekat sangat restoran tu baru bercadang2 nak jengah sekali jauhnyaa..sampai ke kuang tu peginya. saya tak pernah sampai area tu pon ena..

Zura said...

dah selamat menjamu pun na...hehe

zh-ena said...

mama aqish - heheheheheh yea ker..ena rasa muka ena nampak bulat jea


ciksaya - dekat2 jugak dgn paya jaras leeya


zura - selamat masuk dlm perut pun

ct izan said...

wahh..best ni..nak g la...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha