NuffnangX

Wednesday, March 24, 2010

Jawab Tag Dari Imah [Anak-Anakku]

kena tag dari Imah



syarat yang mudah untuk di buat
1stly macam biasalah korang kene copy paste banner kat atas tue. -DONE-

Pastu jawab soalan² nie...

i) Siapakah kawan baik anda

emmmm kawan baik aku ialah shumie..imah..zura..idah [member dr sek lagi]


ii) Berikan 3 kenangan paling manis dan 3 kenangan paling pahit dalam persahabatan korang

kenangan manis - naik motor 3 orang sekali, ponteng class , duduk di belakang class sbb nak ponteng class [heheheheh jahat gak aku nie time sek..hah pengaruh saper nie]

kenangan pahit - bergaduh sebab ada salah faham, .....................


iii) Kalau anda hanya di beri masa 1 minit bersama sahabat anda apakah yang anda inginkan katakan padanya

ko tetap kawan aku sampai bila-bila


iv) Lastly tag kepada 3 orang y anda rasa mampu menjadi sahabat anda di alam blogger.....
  1. Ain bebelog
  2. Wanie
  3. Leeya [cik saya]
  4. semua teman blogger yang selalu singgah di blog ena..anda la sahabat ena di dunia blog nie..sayang korang semua

"HARGAILAH HUBUNGAN PERSAHABATAN ITU SELAGI DIA MASIH ADA"



3 kata-kata indah:

.::WaNiE::. said...

wanie tu saya ke orang lain huhuhuhu

Redbloodsnow said...

yeahhh right!!! HARGAILAH PERSAHABATAN ♥

chugie said...

ai, imah, zura, idah n shumie je?? aku x ke?? what a very sad sad.. uwaaaaaaaaa!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha