NuffnangX

Friday, March 12, 2010

Dulu Lain Skang Lain ... Tambah Cun

hah apa yg dulu lain skang lain tu
try korang tengok BFF aku nie cik zura
sejak aku hadiahkan dia Tia Amelia
aku rasa mungkin 2 minggu kot cik zura nie pakai
sebelum nie aku pernah syorkan kan untuk dia pakai
tapi cik zura nie cakap nanti la pikir dulu
kulit muka sensitif la
sama la aku pun kulit sensitif gak :p


tapi geram tengok cik zura nie
lambat2 kan untuk beli
tu yang aku belikan untuk dia
nak jugak BFF aku cantik dari biasa kan
chewahhhhhhhh


dan semalam kami jumpa
dan memang nampak ketara perubahan kulit muka cik zura
semua puji yang cik zura nampak lain sangat
ok korang tengok yea ketaraan muka cik zura
setelah memakai produk Tia Amelia
ak pun pakai jugak hehehehee



cik zura sebelum ini
kulit muka nampak kusam jea
cun jugak saper tak puji kena ketuk kepala hehehehehehe


dan gambar terbaru cik zura
yang telah bersalin kulit [chewahhhh mcm la ular]
tapi memang ketara
betul tak














tadaaaaaaaaaaa
cantik kan
wajah nampak berseri dan tidak lagi nampak kulit berkusam

nak tahu cara dan produk apa yang cik zura pakai
cara2 guna
sila tanya cik zura kita nie

sila klik di sini untuk berkongsi rahsia kecantikan ======>

15 kata-kata indah:

chugie said...

memang cun na!

~ain said...

wow... kulit nya menjadi putih dan berseri.... ain nak try tapi takut jadi macam sendayu tinggi ari tu..

Mak Su said...

wow! lainnyer......!

Yan said...

foto tu tak edit eh... hehehe

Yan said...

opss lupe nak tanye...
kat fb ade tulis BFF... ekceli BFF tu ape? heheh tak tau

AYU IDRIS said...

Bff tu best friends forever..hehehe....nak tanya,produk ni menggelupas tak?sebab ayu so far tak berani pakai produk2 yg ada kat pasaran yg bkn setakat mencerahkan kulit tapi menipiskan kulit jugak...ayu try produk mekar semilu...muka mmg tak bermasalah tapi bila tgk kawan2 yg ada masalah semuanya jadi cantik..tanpa kesan pengelupasan!

Tulip said...

salam,

mohon dapat isi survey di blog saya ye ;)

~pendidik anak bangsa~

.::WaNiE::. said...

yup yup menggelupas tak??

Zura said...

ko nie na..malu plak aku...

pape pun thanks sbb xlupekan aku tuk sama2 cantik ngan ko...hahhaha

so far aku pakai mmg selesa lah...rase cm xbebankan sgt...simple...so far xmengelupas lg lah...

Diarihatiku1976 said...

wahh lain tu.. tapi nak tanya gak.. ada menggelupas ke kulit kalo pakai .. akak tak suka jenis menggelupas ni..

A N A K - A N A K K U said...

hahaahah ena ko promte zura ker prmote produk...hahahaha

A N A K - A N A K K U said...

ops tertinggal...tp pada kengkawan kat luar sane, sbg salah seog BFF cik zura btl mmg ade perubahan...

Ease Basri said...

betul...tia amelia ok... teman pun pakai itu... jangan pakai SK2... mahal tapi belom compom mujarab... nuin pakai SK2 dan hasilnya... DIA TIDAK PUAS HATI...

zh-ena said...

chugie - betul kan..nampak ketara sgt


ain - try la sbb ok jea..kulit ena sensitif jugak pas ok muka ok sgt


maksu - mmg lain tgk real lg la la lain maksu


yan - mmg tak edit..apa yg ena tangkap tu, itu la yang keluar pun :D


ayu idris - mmg tak memggelupas..pastu tak rasa tegang sgt kat muka..rasa biasa jea tapi pas sabun muka rasa muka bersih sgt

zh-ena said...

tulip - ena dh tgk tapi tak nampak la survey pool tu


wanie - tak menggelupas langsung


zura - promote brg ngan promote member hehehehehhe


diarihatiku - tak menggelupas langsung..ok jea


anak2 ku - promote zura ehehehehhehe


ease - betul kan..ease nnti ko buat entry pasal tia amelia nie :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha