NuffnangX

Tuesday, March 9, 2010

Gathering Class 5A2 - Snap...Snap...Candid

gambar2 candid yang sempat aku snap
tapi tak tersusun la gambar2nya
tak larat la nak susun semula
tengok ajer la erk


layannnnnnnnnnnnn


chugie sempat lagi tu bg peace
tapi mata tertutup plak ...ko stim aper tu chugie
hehehehhehehe :p



nie posing ala2 sempoi namanya
anak suzyliana terperosok celah kangkang mak dia
sempat lagi tu betul kan tudung tu hehehhehe
si hanny plak entah apa la di buatnya
tengah buat senaman muka kot kehkehkehkeh



time nie semua orang tengah pikir
"macam maner la nak pergi ke kereta nie"
hujan memang turun lebat gila la time nie

nasib baik la ada guard bagi pinjam payung
redah jugak la untuk ambik kereta
aku sepayung dengan idah
nasib baik la payung besar jadi muat la aku dan idah berteduh
bawah 1 payung
nasib baik la kami berdua tak nyanyi lagu dangdut amelina
memori daun pisang hehehehehehehe :p



memandangkan mak2 dan bapak2 bz dengan main bowling
anak2 plak rasa kebosanan
ada yang ajak balik..ada yng dah merengek2..
dan ada yang dah guling2 atas lantai..anak saper la tu :D

nasib baik la ada cafe yang jual makanan
jadi makanan nie la penyelamat kami semua
diam la sekejap budak2 ribena nie
ngan mak2 dan bapak2 sekali join makan Jumbo Snack..
bebola sotong dia tak sedap kan korang..rasa macam dah lama jea bebola tu
kentang plak terlalu la masin



suzy anak ko jeling kat saper tu
jelingan tajam tu hehehehhe



senyuman idah tu ada rahsia disebaliknya tu
korang nak tahu tak
idah nie masuk toilet
pastu nak ciwok la anak dia pas kencing
pastu puas la cari paip air nak basuh
tapi tak jumpa
basuh kat sinki jea [kalau tak silap aku dengar la]
pastu bila keluar
baru la perasan yang toilet idah masuk tu toilet LELAKI
makkkk aiiii nasib baik la ko tak jumpa lekai tengah buang air hahahahaha
kalau nampak suweyyyy tu hahahahahha



idah ko maner pergi
hehehhehehe bad yang jaga anak plak
biasa la kan bila dah kawen dan ada anak nie kan
pasti la kalau makan tu ikut giliran
maner la boleh nak makan sama2 lagi
kalau anak tak buat ragam memang aman la nak makan
tapi kalau dapat macam umairah nie
memang boleh terbalik la kalau tak layan dia kalau tengah makan tu
jadi salah seorang kena berkorban untuk makan
dah tak tunggu2 lagi dah



hanny ko asyik la makan
hahahhahahaha



chugie ko tengok apa tu
mulut penuh tu :p
cik abang ko pun asyik la pandang something
nie couple tak bawak anak pun
enjoy jea
kami yang lain nie la berkendong ngan anak masing2



shumie..anith..idah
tengah bergosip la tu
apa ajer la yang diborakkan
hah ngumpat aku yea :p



hanny tengah cover mulut penuh la tu
hahahahhaa [makan lagi]
apa motif asyik gambar hanny jea aku snap time makan :D



hanny ko korek idung yea
masuk toilet hanny nak korek gehgehgehgeh :p



hah cuba teka
saper kah pasangan ini :D


sebab tu la kita boleh tekakan
couple tu dah kawen ker belum
kalau jalan tangan tu tak boleh nak lepas sgt tu - belum kawen la tu
kalau jalan sebatu suami kat depan
sebatu isteri kat belakang - hah dah kawen la tu


hehehehehehehe saper sokong
angkat tangan :p

5 kata-kata indah:

Nana said...

bez kan klw wat gahtering kita ni dok plan wat gath bdk2 skolah rendah xjadi2 lagi

cik bunbun said...

besnye buat gath. sume da ade anak2. haha :D

chugie said...

uit.. ish..bila amik gambo aku ng laki aku dr belakang tu? hubby nk pegang tangan, aku lak x mau! ahahaha..

CuTeMiUt78 said...

aahhaakkss.. gambo yg last tu.. sokong sgt2..

Ease Basri said...

gebu nyer bad....huhuhuh, pandai imah jaga...hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha