NuffnangX

Saturday, March 13, 2010

Selamat Hari Jadi Lini

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

selamat hari jadi Lini [adk aku] yang ke 26 tahun
akak doakan semoga :

* sihat selalu
* dilindungi Allah sentiasa
* sentiasa dimurahkan rezeki
* semoga menjadi isteri yang solehah
* semoga menjadi seorang ibu yang baik
* menjadi anak yang baik kepada mak dan ayah serta mak mertua


akak akan doakan yang baik2 untuk adik kesayangan akak nie
aku mergertai erti sebuah kehilangan
sebab kami sekelaurga nyaris2 kehilangan lini pada tahun 2008


selamat hari jadi
semoga hadiah yang akak bagi malam tadi
ko suka :D

8 kata-kata indah:

Alya said...

happy birthday untuk adik akak gak yer....nyaris2 kehilangan sebab apa kak?

~ain said...

epi besday buat lini..

sama laaa muka korang.. macam kembar...

"amethystchemiz" said...

happy bfday buat adik akk..lini..huhuhu

zaza said...

betul tu ain..
na, sama la muka korang!
"happy besday lini"..

CuTeMiUt78 said...

selamat hari lahir tuk adik ena.. semoga tercapai segala impian...

Ease Basri said...

Happy Burfday to u...
Happy Burfday to u...
Cantik baju burdday gurl...

saya said...

happy birthday lini.. walopon tak kenal tapi selalu baca pasal lini kat blog ena. hehhehee... korang muka serupa sebijik kan???

zh-ena said...

alya - terima kasih..lini time lahirkan umairah bersalin secara koma


ain - dlm gambar jea..klu tgk real live mmg tak sama langsung


ame - terima kasih :D


zaza - tak sama liss..[ercaya la tu hanya gambar :p


kakrina - terima kasih..impian nak tambah anak lagi hehehehhe


ease - tu la badan dah naik tapi tetap nak pakai baju ketat2..emmm tak paham la adk ena tu


ciksaya - tak pun leeya..muka langsung tak sama..nnti ena tangkap lg gambar kami berdua

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha