NuffnangX

Monday, March 8, 2010

Mini Gathering 5A2 - Awal Cerita

kejadian - sabtu [6/3/2010]
memang kelam kabut jugak la
selepas ambil umairah di rumah babysitter
terus aku balik ke rumah - untuk bersiap

shumie plak asyik la call [takut aku tak ambil dia la tu]
tanya aku ambil ia pukol baper
aku cakap 1 lebih aku akan sampai ke opis dia
siap semuanya
nak tukar handbag plak
tetiba baru perasan yang wallet aku takder
alamak hilang plak
pikir punya pikir
baru teringat aku tertinggal di opis
terus la gerak ke opis untuk ambil wallet
nasib baik la aku ader kunci opis
jadi mudah untuk aku untuk buka opis



kesian umairah siap dah tertido
masa nak ambil shumie
aku plak sementara tunggu minah tu amik gambar sendiri la kan
hehehehehehe


seperti di janjikan kami telah sampai di cinelessure tepat pukol 2pm
fuyooooooooo memang ikut schdule la
janji jumpa semua orang pukol 2pm
tapi batang hidung masing2 tak nampak :p
tapi ada yang palaing awal
kesian chugie
pukol 1pm dah terpacak di The Curve



kami ingat nak main boeling dulu
jadi aku dengan shumie tunggu la depa semua kat bowling Cinelessure
call depa cakap masih lg n d way
cuma chugie yg ada


lega sangat walaupun sayang tak dapat nak temankan aku
shumie dah offer nak jadi babysitter umairah
hehehehehe jadi aku dapat la buat2 benda lain sementara shumie jaga umairah
hehehehehehe lain kali boleh ajak shumie keluar lagi :p


sementara kami snap snap gambar di bowling nie
tetiba chugie datang lenggang kangkung sama ngan cik abg dia
amboi dating 2 orang jea
fatin tak bawak bersama
tinggalkan di rumah MIL dia

hehehehehehe gambar candid
dlm candid tu sempat lagi minah nie senyum chitttt :p


ingat nak booking di Cine lessure nie
tapi minah counter tu cakap akan full sampai kol 7.30pm
jadi niat nak main bowling tu di cancell kan terus
chugie ajak kami terus lepak di tempat yang kami akan Hi-Tea
jadi gerak la plak kami di keluar dari Cinelessure
kesian chugie
banyak tenaga dia keluarkan untuk bergerak ulang alik tu hehehehehehehe
takper chugie boleh kuruskan badan :D



sebelum blah mesti la amik gambar di pusat bowling nie
gambar bukti kami jejakkan kaki di sini dulu
dan kami yang terawal sampai :p


"kalau aku sorang memang la aku tak amik gambar di sini...malu" chugie cakap
hahahahahah nasib baik la kami bertiga jadi tak la malu nak bergambar kat depan
pintu bowling nie hahahahahhaa



emmmm sempat lagi tu bergambar di depan air pancut
the curve
umairah yang plg xcited sbb nampak air tu
nasib baik la air pancut tu di kelilingi bunga
jadi tak dapat la nak terjah main air tu
lega sangat


next entry untuk perjumpaan kami ...
layannnnnnnn

4 kata-kata indah:

chugie said...

hahahah.. siap kuarkan statement aku lg.. chitttttttt!

mama tisya said...

ena..lenkali posing je..abaikn org lain...hahahahah

Nana said...

wah beznye men boling kita time sek rendah kelas2 dia A1, A2,A3 dari darjah 1 dok kelas A1 heheh

mommy twin said...

mlas ar nk komen... gambo aku tak dak....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha