NuffnangX

Thursday, March 4, 2010

Majlis Cukur Jambul - Ease & Azhar

kejadian : ahad [28/2/2010]
dari Tasik Perdana
terus kami singgah ke Sri Gombak
untuk hadiri
Majlis Cukur Jambul
rakan sekolej dulu
sambil buat Majlis cukur Jambul nie
ease buat sekali untuk majlis masuk rumah baru sekali


memang besar rumah ease dan azhar nie
tahniah untuk korang berdua :D


dari kiri : ease..shumie..nurin..


dari kiri ...nurin..aku..ala tak ingat la name member nie..shumie :p



Athirah
2 bulan 1/2



rambut Athirah dah kontot skit
memang gebu Athirah nie
rasa nak picit2 jea paha Athirah nie
chubby
teringat umairah time kecik2 dulu
tetiba rasa macam nak bby jea skang nie
teman blogger pun ramai yang tengah preggy skang nie



sayang bersama azhar [hubby ease]
maintain jea azhar dari zaman kolej
bila ko nak berisi macam orang sebelah tu azhar :p
hehehehehehhehe


dari Sri Gombak
terus pergi ke rumah mak aku
sampai sana
terus bergolek tidor
seyes penat gila
seharian penih dengan aktiviti


klik di sini untuk terjah blog ease ======>
thanks ease jemput kami sekeluarga

7 kata-kata indah:

Nana said...

hehe sama la kita pas gaht tu ada majlis kawen slamba je pkai bj kt gahtering tu kenduri hehe ..
xpela..janji kita penuhi undangan orang kan..apa yg kita pakai xpenting

zh-ena said...

nana - tu la selamber jea pki kasual pergi kenduri umah org..org tu2 kat situ tgk jea ena..

A N A K - A N A K K U said...

ena nurin lah bkn nurun...ko nie dr dulu smp skrg main petik jerk name org erk...hehehe

zh-ena said...

imah - salah eja la..nurin nie memang aku ingat nama dia

Ease Basri said...

ahaks... nape diriku tiada didalam itu gambar?????.... dan anakku nampak hangus sekali...ahaks.... Anyway... thanks dear for coming.... kalo sesenang, datang la umah kami lagi ya..

antalya said...

sempat umairah tukar baju ye..siap pakai rantai lg.so sweet

saya said...

meriah majlisnya ye... baby2 memang semuanya cute2 chubby2 memang menggeramkan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha