NuffnangX

Friday, March 19, 2010

Entry Takder Tajuk

petang semalam jugak
pas kes balik seiringan tu
terus ajak sayang keluar
kami tak naik terus ke rumah


nak kena pergi ke Paya Jaras
sebab insurans dan road tak keta aku dah siap
jadi kena la cepat2 ambil
sebab dah malas nak bawak keta sayang nie
baik naik kancil jea
jimat duit nak isi petrol [bukan kedekut tau] hehehehehe


memandangkan jam di Paya Jaras
sayang kena buat u-turn di MK
dah kebetulan lalu di situ
ajak sayang singgah di


Baby World
kedai nie belakang Econsave
korang tahu tak :D


banyak pakaian kanak2 di sini cantik2 belaka
harga pun cantik2 jugak la
beli 2 helai dress untuk umairah
beli 2 stoking untuk umairah
mainan untuk umairah
dan beli hadiah untuk member blogger
siap tu tungguuuuuuuuuuuu



perggghhh lega bila aku tengok umairah jeling2 jea tunggangan colour hijau tu
picit2 skit pastu tengok mainan yang lain
kalau umairah berkenan memang kopak la duit aku hehehehhe
cuma minat toys yg kena tolak2 tu
ala yg ada mcm helikopter @pun rama2 tu
kena tolak dengan kayu yang panjang
bila gerak kepala helikopter tu akan berpusing
@pun kepak rama2 tu akan turun dan naik
heheheheheh
nasib baik la cuma RM12 jea


pastu terus gerak pergi ke Rukiah Trading
untuk ambil roadtax
dah siap pun
kali nie aku tambah untuk insurans cermin keta
sebagai keselamatan kan
langkah berjaga2 untuk di kemudian hari
tapi skang nie kalau renew insurans dah tak dapat apa2 la
sediah tau
biasanya dapat payung tau
emmm dah tak boleh nak buat koleksi payung insurans keta lg la



esok boleh la tampal roadtax nie di cermin keta kancil
rindu plak nak bawak kancil
emmm padahal baru jea 4 hari tak bawak kancil
dah kecoh minah nie



sayang balik nie kena bercukur la
macam tak kemas jea ena tgk muka sayang nie
kena bersih2 tau
nnti nak kiss2 sakit plak pipi hehehehhehehe
gatal



muka happy dah dapat roadtax
pasnie boleh la bawak tanpa kerisauan nak kena tahan dengan pak polis
semua dah ok

5 kata-kata indah:

Alya said...

baby world tu dekat belakang econsave yer....yang dekat barisan agrobnk pun ad kedai baby kan....lama dah tak g paya jaras,bace entry ni terubat la rase rindu pada sungai buloh...hahaha....dapat la tahu perubahan....yang tak berubah just jem di paya jaras....sengsara kalu jem....

Redbloodsnow said...

haaa..leh zie hasut umairah soh die berkenan ngan yg kaler ijo tuh ah nnti..kehkehkeh. keji x zie :P

Mak Su said...

yea!! lega dah selesai urusan :D

saya said...

wahhh..paya jaras pulak.. dah dapat rodtek senang hati kan. tak risau apa2...

zh-ena said...

alya - jam di paya jaras mmg takkan berubah kot selain pasar tu dipindahkan


maksu - mmg lega sgt..duit pun lega jea dlm poket


ciksaya - paya jaras dekat jea ngan umah ena..semua urusan mmg di situ la


zie - hehehehehhehe dh keluar pun tak dpt la zie nak hasut hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha