NuffnangX

Thursday, December 31, 2009

Gambar Yang Di Ambil - Komen Skitt











petang tadi jumpa ngan kak emma ngan hubbynya
di mc'd giant shah alam
aku kelewatan sampai
hehhehehe biasalah bila keluar dari waktu puncak
memang tak boleh nak lari la
jam nie kan..
semua
orang nak balik kan
cuma aku berlawan arus skit


tak larat la nak upload semuanya
biar la yang nie ajer jadi tatapan teman blogger kesayangan
tapi yang pasti aku dan sayang memang suka gambar yang di ambil
kedengaran macam ada peluang nak buat 2nd outdoor photoshoot ngan k.emma jea nnti
hehehehehe bestnya
hari nie nak antor cuci gambor
rasa macam nak cuci semua sekali


macam maner semua gambar-gambar yang di ambil oleh hubby kak emma nie
CANTIK KAN
kalau berminat untuk buat outdoor photoshoot
boleh la terjah di sini
murah ajer dan yang pasti gambar memang cantik-cantik

15 kata-kata indah:

chik star said...

cntik la ena
nak2 lagi pakai bju color merah.
umairah comel sgt, cm xkekok pon.

as nkkk
tpi nakk ke akk tuh mai ipoh.
hihi..

mama tisya said...

cantik2...best kn dpt wt photoshoot..ena upload tk gmbr2 smua kt fb..nanti amy nk add fb ena leh la tgk smua gmbr

[-suziey-] said...

ooo photoshoot ri tu yek..tantek!!

oli said...

cantik!!
cantik!!

saya said...

lawo..lawo..comel..comel...

ezan said...

cantik2.... berbaloi2... nak jugak la...

Nana said...

sangat cantik kita baru je plan nk wat amik gambo outdoor gini hehe

zh-ena said...

as - tanya la k.emma as sbb ari tu k.emma ada buat kat ipoh gak


amy - tu la jap g ena upload kat FB


suziey - tu la puas hati la bila tgk hasilnya dgn bayaran yang cuma RM50 sajer


oli - hehehehehhehe

zh-ena said...

ciksaya - leeya buat la ngan nedza ngan obek..


ezan - buat ezan jgn tak buat..harga mmg berbaloi-baloi


nana - buat nana..sebagai kenangan kan

~ain said...

cute je toncet umairah!! gambar cantik sebab warna merah tu menyerlah..

zh-ena said...

ain - memang sesuai untuk umairah yg memang merah hehehehhee

chugie said...

memang cun dan cantik ar!

precious innocent said...

*sengih dulu*

awat x tempek gambar umairah itam putih yg close up? nnt akak upload kat DBL, ada few fix yg close up yg akak rasa cam nak picit2 je pipi umairah!!! hehe...

thanx ya ena, sbb sudi jd customer kitaorg... nnt roger la utk 2nd photoshoot.. ewah!!!!

-mama emma® DBL-

Zura said...

nmpak cantik...kebabom...

CuTeMiUt78 said...

wah.. sgt cantik tau. ena.. emmm cam berminat nak buat gak la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha