NuffnangX

Thursday, December 31, 2009

Main Di PlayGround

sekarang nie aku try untuk balik on time
jadi sampai di rumah akan awal la
jadi boleh la aku bawak turun umairah
untuk main di playground di pangsapuri aku nie


memang la rasa penat kan
balik jea kerja
kena amik si kecik nie
pastu turun semula
untuk layan si kecik nie main permainan yang sedia ada
tapi bila tengok raut wajah anak yang ceria
terus rasa penat tu hilang
terubat dengan sinar kecerian di wajah anak


nie ada lah gambar hari isnin yang lalu
sebab tepat ajer pukol 5pm aku dah cabut
hari selasa tak dapat sebab kes roller shutter tu kan
dan semalam aku amik CD dari k.emma
jadi tak dapat la nak main-main dengan si kecik nie di taman permainan
kesian anak ibu kan


ok ibu promise untuk bawak anak ibu
main hari nie di bawah
berdoa jangan la ada halangan hari nie
Amin








umairah memang suka main jongkang jongkit
terpaksa la aku pun naik sekali hehehehehehe

5 kata-kata indah:

chugie said...

bestnye tengok die dah pandai main2 ni.. selamat tahun baru umairah! same goes tu ur ibu ya! apa azam??? tambah lg ek?? huhuh..

Eyriqazz said...

Comelnya anak u..nak cubit2 je pipi dia rasanya...

Great Teacher Onizuka

CuTeMiUt78 said...

a'ah kan. memang seronok tau tgk anak2 ni seronok bermain.. hilang semua penat kan..

eemmm komen2 sambil klik2 nuff

zh-ena said...

chugie - fatin dh ok ker zie


eyriqazz - mmg sellau kena cubit pun pipi tu


kak rina - betul tu ilang semua rasa letih tu

Mak Su said...

ena, selmt menymbt kedtgn 2010, moga lebih ceria :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha