NuffnangX

Monday, December 28, 2009

Happy Berday To Me

tepat pukol 12.05 tengah malam tadi
bersama dengan umairah [percaya lah si kecik nie pun tak tidor lagi]
keluar dari bilik simpanan baju
bersama dengan beg kertas di tangan sayang
sambil menyanyi lagu berday kepada aku
hehehehehehhe


si kecik nie pun nak jugak wish pada ibu yea
tak nagntuk langsung si kecik nie
terus sayang hulurkan hadiah bersama kucupan mesra di pipi
soooo touching :D


kiss plak umairah
terus tergelak terkekeh=kekeh si kecik nie
sayang say sorry sebab tak sempat nak beli kek
ialah kita dari kg kan
maner la ader kedai kek yang masih buka lagi pada pukol 11 lebih
emmmm takper la sayang
ucapan nie pun ena dah happy sangat
sebab sayang masih ingat lagi berday isteri sayang :D



baca dulu kad ucapan dari sayang
thanks sayang



bila keluarkan dari paper beg
memula aku macam confues
eh ! apa nie sayang



time aku baca kad ucapan dari sayang
umairah dah belek-belek dulu hadiah tu



auwwww gambo ceksi sayang



sayang ibu pun tak tido lagi kan



tadaaaa hadiah dari sayang



fungsi benda nie ada lah untuk print gambor
dari pc @ hp
boleh guna bluetooth @pun cable usb



gambor yang berjaya telah di print
yeee haaaa pas nie boleh la print sellau gambo kami sefamily :D



paling terharu bila dapat surat cinta dari sayang
tengah-tengah malam aku nangis tu
terus tangkap jiwang hehehehehhee


apa-apa pun aku nak ucapkan
thanks pada sayang dan umairah
yang maner mereka berdua amat bernilai dalam hidup aku
tanpa mereka tiada seri dalam kehidupan aku

12 kata-kata indah:

mama tisya said...

happy busday ena...wah adiah best leh la slalu print gmbr ye....siap dpt surat cinta lg..so sweet

[-suziey-] said...

happy besday ena..waaaa so romantik la ur hubby..hehe..best tu hadiah tu..senang nk print gambo..

ezan said...

happy besday ena.. lovely couple la u all ni....

ezan pun suka sgt ngan hadiah tu.. macam nak cari gak la.. senang sket nk print gambar kan.. :)

saya said...

HAPPY BIRTHDAY ENA!!!!!! moga panjang murah rezei ye... aduhaii.. hari2 birthday jgn sedih2.. kena happy2. hehehe... bestnya la dpt hubby yg romantik gitu. so, happy always ye!!! hugs & kisses to umairah..

mummy_ayu said...

wah bestnya hadiah....!!!happy buzzday to u!!

Zura said...

comelnye printer...terase cm nk g cari plak...hehehe...bape RM..???

antalya said...

hepi besday ena

.::WaNiE::. said...

gile cantik mendalah tu..fink lagi hahaha ai like

btw, happy birthday ena

CuTeMiUt78 said...

happy besday ena... ish..ish.. so romantik la hubby ko dik.. akak plak yg rasa terharu ni..
bestnya hadiah.. nak cari gak la.. berapa rega dia

zaza said...

apy bday na.. moga bahagia selalu ngan keluarga tersayang.. kalau ada rezeki lebih, aku pos hadiah .. ha ha

~ain said...

mak aii.. siap taip surat lagi tu.. terharu tak? semoga ena bahagia selalu.

eh.. happy besday na.. semoga panjang umur murah rezeki...

chugie said...

lambat wish kat ko na.. aduh, romatikanye suami ko.. best lah pulak tengok! hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha