NuffnangX

Saturday, December 12, 2009

Deepblue Lense

petang semalam aku 3 beranak buat outdoor photoshoot di shah alam
sepatutnya buat pukol 3pm
tapi aku minta tangguhkan sehingga pukol 4.30pm
sebab semalam sayang keja OT
jadi balik kol 3pm..sampai rumah kol 4pm
tu yang aku minta tangguh sehingga kol 4.30pm



n day way pergi ke shah alam
kerisauan jugak sebab mood umairah time tu tak best sangat
sebab tak cukup tido
ialah kat umah mak aku si kecik nie bukannya nak tido
bila dah kat rumah baru lah nak tido
pastu siap2 plak nak keluar
jadi dapat tido dalam 1 jam ajer
memang tak cukup la



kami buat photoshoot kat taman
buat 2 tempat
nasib baik la awak shoot mood umairah ok
mungkin buat kat taman permainan
jadi mood umairah terus ok
memang lega la


tapi kat 2nd taman
mood umairah jadi kurenggg skit
sebab dah kepanasan kot
pastu nyamuk banyak ialah suasana dah kelam skit kan
kol 6pm semuanya selesai
Alhamdulillah
mungkin gambar akan siap seminggu ke 2 minggu
tunggu ajer la kalau nak tengok hasilnya :D
kami pun tak sabar nak tengok



bersama ngan kak emma
yg tengah preggy 5 bulan
memang peramah
suka borak ngan kak emma :D



sayang bersama abang Ezat [kalau tak silap la]
memang sabar layan karenah umairah :D
kalau gambor cun pasti kami nak buat photoshoot ngan abg dan kak emma
kali nie nak try buat kat Putrajaya plak la


kalau korang nak tempah ngan kak emma
korang boleh klik di sini


Pakej A - RM50
* 1-2 hours
* 100-150 shots (+ 50 edited pics) in CD
* location around Shah Alam & Putrajaya

kalau berminat, boleh lah hubungi kak emma melalui :
  • crawler_os [at] yahoo [dot] com
  • ym pingbox
  • 019.596.7574


DeepBlueLense

11 kata-kata indah:

Intan said...

waaaa tak sabar tgu gambar, nak tengok nih :)

best nya ada photo shoot bagai ni...kak intan tak pernah lagi...hu hu :(

CuTeMiUt78 said...

wah.. sure cantik2 ni..

precious innocent said...
This comment has been removed by the author.
precious innocent said...

erkk!!! slebetnye akak!!!!!!

hubby akak gelak je tgk gambar dia kat blog org lain.. kekok katanya... haha

kitaorg risau dgn keadaan umairah yg kene serangan nyamuk tu.. nasib baik ada mopiko *wink wink*.. (kalau ena nak tau, akak geram tgk jambul umairah tau!!! :P)

nnt dah siap cd, akak roger ena aaaa..

ps, akak baru perasan yg ena pun ada order dgn MBS.. masyeh byk2.. hehe..

-mama emma®-

★Dakjaat™ ☆ said...

hoh! adik hisap puting! nak gak! mwahahahahaha!

btw, khas utk gambar2 family je ke? kalau gambar gedik2 ngan gf takleh eh? :p

ezan said...

wah bestnya... kena cuba ni.. xpernah lagi dpt buat photography ni.. package ni pun murah je ek.. :)

xsabar nk tgu hasilnya..

Raja Marzuqi said...

ASSALAM ALAIKUM...

salam ziarah.

[-suziey-] said...

waaa shooting2 tu..syiok2..huhu..murah gk pakejnya..

saya said...

wahhh.. nak amik gambor dgn nezha kat taman le if mcm ni. hehe..mampu ke nk ngejor mamat tu kang. anyway..tak sabar nk tggu hasil photoshot ena..sure comelll

mama tisya said...

wah ena dh berphotoshoot bestnye...tk sbr nk tgk gmbr2 photoshoot...kita pn tk pernh lg photoshoot ngan pro photographer leh posing2 sefamily..yg slalu hubby je snap gmbr kitorang...hehehhehe....

atty's said...

tak sabau nak tgk ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha