NuffnangX

Saturday, April 3, 2010

Alhamdulillah Dalam Duka Ada Gembira


yipieeeee target aku dan sayang nak anak lagi seorang
sebelum umur kami 30 tahun [tahun depan aku dah masuk angka 3 plak]
tercapai..syukur Alhamdulillah


dalam duka aku hadapi masalah
terpancar cahaya kegembiraan dalam hiduk kami sekeluarga
muka aku yang monyok..tak cukup tidor..
semuanya hilang dengan melihat garis dua nie muncul malam tadi
tergerak nak buat urine test sebab period aku tak datang lagi
sepatutnya 21hb aku dah kena
tapi sudah 2hb masih tak datang lagi bendera merah
terus tergerak hati nak test
memandangkan urine test nie ada spare di rumah mak
terus nak test
dan kepetusan yang aku lihat
pasti la membahagiakan kami berdua
sayang tak putus-putus kiss aku dan kiss perut aku hehehehhe
memang membahagiakan


aku kongsi berita gembira ini bersama teman blogger yang aku sayang
thanks yang risaukan diri aku
siap ada yang msg dan ym aku tanya kenapa
dan doakan yang terbaik untuk diri aku
aku memang terharu dengan sahabat-sahabat yang terus menyokong aku
walaupun tidak tahu apa yang terjadi
insyaAllah aku akan story di blog aku nie
apa yang terjadi

aku privatekan blog kerana aku serabut dengan masalah
dan kini alhamdulillah masalah tersebut aku dapat atasinya
dan pasti aku tak sabar nak bekerja di tempat baru minggu hadapan
doakan aku hadapi semuanya dengan jaya yea teman-teman

sayang korang :D

38 kata-kata indah:

lemonade said...

akak. congrats ya!

mzira said...

Tahniah ena...jaga diri baik2 ye!

Fariza said...

tahniah ena...

chugie said...

wah..tahniah na.. aku pn patutnye dh datang 21hb lepas, tp x dtg2 gak peod sampai la ni.. hope dpt kabar yg sama cam ko gak! huhuhu... doakan aku ek!

Intan said...

Ena!!!! Tahniah...happy nya kak intan bila tgk gambar tu :D

So now tak mo dah sedih2 okeh, not gud for the baby, take care of urself baik2 kay dear :)

Tahniah once again!

P/s: Doakan utk kak intan gaks ye...

emma said...

congrate ena.. wah.. cam bsambung dr akak pulak.. :D

-mama emma®-

i3na said...

Ena.. tahniah... jgn sedih2 lagi yer.. skrg da ada baby baru tuh kena selalu happy2 yer

Wife to Firdaus Ghazali said...

tahniah kak ena ;p hope ada berita gembira utk azie n hubby jgk nanti ;p

da[Y]un said...

tahniah kak ena.. rezeki Allah. alhamdulillah :)

zaza said...

tahniah na.. naper tak bgtau ms aku call tu?..

Nana said...

wah! tahniah ena..jaga diri baik2 tau...

Alya said...

tahniah kak...

saya pun target cam akak gak sebelum 30 ada lg 1 baby,tp hingga kini belum ada rezeki...

~ain said...

TAHNIAH!! Umairah nk dapat adik! Lalalalalala

ila@cantekmama said...

Tahniah,tp jgn stress lagipun baby dlm rahim tu x cukup kuat lagi..

CatlinaFly said...

alhamdulillah..kita tumpang gembire...ena, dah cek email sy antar tak?ke tak sampai?penting ni :)

.::WaNiE::. said...

waaa ena ;)

tahniah tahniahh

kakyong said...

tahniah... tahniah..

norly saliana @ mamazahra said...

tahniah ena :))
hope lupakan jek la masalah tu, xelok tuk ibu mengandung...ena bykkn bersabaw,k

Uda said...

alhamdulillah.. tahniah ena.. nampaknya umairah dah ada geng laa nanti..

norly saliana @ mamazahra said...

tahniah ena :))
hope lupakan jek la masalah tu, xelok tuk ibu mengandung...ena bykkn bersabaw,k

erienz said...

alhamdulilah...tahniah...doakan saya pulak prgnen

chik star said...

ena tahniahhh
:)

shafarina said...

tahniah

byk tertinggal cerita la pulak

mama tisya said...

tahniah ena...take care

unlisted_one said...

owh, ini ke dia? hahaha...

congrats to u & hubby, pls take good care of urself dear.

owh, aku kena catch-up ni, sudah jauh ketinggalan..haha...

[-suziey-] said...

congratulation ena..waa bestnye umairah nk dpt adik:)

atty's said...

Tahniah ena..jaga diri ye..

ezan said...

tahniah ena!!!!!

Anonymous said...

tahniah k.ena....=) take care

saya said...

congratulation!!!! alahai ena tercapai dah hajat ye. so sekarang jangan tensen2 monyok2 lagi tau. kena ceria2 selalu. umairah akan dapat adik dah..yahuuuuuu!!!!!!! banyak la anak sedara saya tahun ni ye...

Mak Su said...

tahniah ya Ena, utk berita gembira ini... :)

maksu doakan yang baik2 buat ena sefamily, amiinn

Redbloodsnow said...

yayyyy....congrats enaaaaaa :) x sbr nk tgk ena mmboyot..heheh :P

zue @ annaleeya said...

tahniah ena... take care k.. tak lama lg umairah jd kakakla erk...

ramai kwn2 blogger tmbh beby... rase cam nak beby gak la... hehehe...

Zura said...

woit...tahniah..dh nk masuk 2 anak ko...aik xkan nk sama umur ngan anak kakak aku lg kot...ermmm..

A N A K - A N A K K U said...

hehehe alhamdulillah berjaya gak projek ko...hahahahahahaha so jgn tress , awal² nielah kene jaga bebetol...hope xde pe mslh kat tmpt keje baru nnt....erm hikmah di sebaliknyer na...tahniah buat suami ko gak

Anonymous said...

tahniah akak :))

Anonymous said...

tahniah akak :))

Sidratul Muntaha said...

congrats..
dapek aura neh!!
ekeke..
syukran!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha