NuffnangX

Saturday, April 17, 2010

Finally Dapat Jugak Gaji Aku

rasa terkilan jugak
sebab hari nie aku sepatutnya join rajan blogger
yang lain untuk join event Gatsby
tapi hari nie
aku ada appt dengan mr.than pukol 11.30am
jadi kena buat pilihan
sama ada nak pergi enjoy @pun dapatkan dulu gaji aku yang tertangguh
bulan lepas
jadi baik ambil gaji dulu kan
ialah gatsby pun dapat duit jugak
tapi maner lebih besar
sudah pasti la gaji yang kena diutamakan dahulu
betul tak
maaf la tak dapat nak jumpa teman blogger yang lain hari nie


jadi pukol 11 lebih aku dah berada di opis lama aku
mr.than pun dah sampai
cuma nak tunggu mr.phua datang sahaja jea
borak dahulu dengan helen
ingatkan dapat jumpa JoJo hari nie
tapi JoJo takder plak hari nie
tumpang gembira plak bila jojo menang dalam drama yang dianjurkan tadika
dia di PWTC
comel tengok JoJo pakai baju melayu hehehhehe
ialah kata 1Malaysia kan :D


mr.phua dah datang
baru la aku masuk jumpa mr.than
jimmy plak masih di Thai
nasib baik la dia tak der
aku memang kalau boleh nak elakkan jumpa si jimmy tu
malas nak jumpa
dan memang pasti taknak jumpa dia pun


tunjuk skit dari pc aku
tentang acct yang telah aku buat untuk tahun nie pada mr.phua
mr.phua try jugak untuk pujuk aku bekerja di situ
cuma aku tolak dengan baik
yang kerja baru aku skang nie benefit lebih baik dan ada future di sana
siap dengan mr.phua
jumpa plak dengan mr.than
tengok atas meja dah disediakan cek untuk aku
alhamdulillah
finally dapat jugak cek aku
senyum pada mr.than dan say thanks


mr.than tanya aku pasal barang Avon
aku tunjukkan apa yg urgent kena hantar
siap buatkan Do dan Inv
tunjuk pada mr.than mana folder avon dlm pc
emmmm bila la nak ada staff baru di sini
cepat2 la cari org
tak la ssh nak buat kerja nie semua


pukol 1pm
baru la semuanya selesai
kelam kabut balik
sebab dah janji dengan Lini nak keluar
keluar dengan hati yang happy :D

7 kata-kata indah:

~ain said...

alhamdulillah... berkat kesabaran tu akhirnya dapat hak ena akhirnya..

cikbedahlaser said...

alhamdulillah.... tahniah... heheheh

zaza said...

tahniah.. berkat kesabaran ko...

AdyShaRiz said...

keputusan yg bijak... alhamdullilah..

saya said...

baguss..dah dapat gaji tu. lepas ni jangan sedih2 lagi yee...

Ease Basri said...

Alhamdullilah

e.l.i.s.s.m.i.e said...

dah dapat gaji tu, buleh laa belanja eliss..hikss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha