NuffnangX

Sunday, April 18, 2010

Selamat Berhujung Minggu

entry autopublish jea nie
skang nie ada di sijangkang pun
lepak di kg sambil hirup udara bersih


skang niekan
aku macam malas gila nak mengadap pc
time preggy la
kalau yang loyal reader jengah blog aku nie
pasti perasan
time preggy aku akan lemau jea nak update blog
tak percaya
korang tengok la entry untuk tahun 2008
memang skit jea entrynya
kalau tak preggy tiap masa nak jea update blog kesayangan aku nie


time preggy nie kan
aku macam kena sindrom macam nak muntah jea bila ngadap pc
tapi time keja ok jea
bila nak update blog jea
mula la tekak tu rasa mual-mual jea
menyampah tau
pelikkan kan morning sickness dengan pc hehehhehehe


tapi aku harap preggy kali ke 2 nie
aku akan rajin2 kan diri untuk update story my life
dan jeguk jugak blogger yang lain
pada yang sudi singgah di blog aku nie
dan aku tak berkesempatan untuk jengah semula
sorry sangat-sangat yea
keadaan diri aku dan masa tidak mengizinkan aku la


bila aku free pasti aku menjegah blog korang
ok la harap-harap
di hujung minggu nie
adalah hari yang santai untuk beristirehat bersama family
sayang korang :D

7 kata-kata indah:

lemonade said...

happy weekend sis. rindu kat kg halaman... lagi 2 bulan bru blh blk.

.::WaNiE::. said...

hehhee enjoy ur weekend

saya said...

hehehe..tu namanya morning sickness modern style. takpe2..rehat2kan diri. hilangkan segala stress yang ada, bersuka ria dengan family lebih bagus.

zaza said...

heppi2.. moga sihat sentiasa!

CuTeMiUt78 said...

salam singgah sini dik..
alahai lama tak menyinggah sini.. al kisahnya ko preggy ya dik.. dah berapa bulan dah... hopefully sihat la hendaknya..

ummumishkah said...

Selamat berehat dan tahniah untuk pregnancy ni.. :)

Eyriqazz said...

huhuhu..bsk dah kije balik..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha