NuffnangX

Thursday, December 17, 2009

Sudah Terima Parcelnya - Thanks Eina

hari nie baru terima parcel dari eina
nak try minum nutimeal plak skang nie
ialah usia semakin meningkatkan
jadi kesihatan diri perlu diutamakan
kalau kita selalu jatuh sakit
siapa yang akan menjaga suami dan anak kita kan



parcel yang di bungkus terus dalam kotak usana



nutrimeal yang aku pilih adalag perisa choc
sebenarnya ader dua perisa
choc dan vanila
tapi aku rasa nak try choc dulu
ialah aku kan suka choc hehehehehe


cuma aku belum berkesempatan nak merasa lagi nutrimeal nie
mungkin esok baru nak try kot



jadi saper-saper berminat untuk jada kesihatan diri
boleh la order dari Eina
KLIK DI SINI :D




8 kata-kata indah:

.::WaNiE::. said...

rajinnye. wani kalau benda2 mcm ni paling lama pun seminggu jek tahan hahha

★Dakjaat™ ☆ said...

rajinnya... nak jadi anak angkat zh ena la.. hahahhaa!

saya said...

wahhhh..nak jugakkkk

~ain said...

sedap tau mendalah ni.. heheh.. boleh tahan lama kenyang nye!

[-suziey-] said...

waaa bgs ade minum suppliment..kita 1famili minum herbalife..dh a year amalkan..hehe..mmg penting jg kesihatan..

CuTeMiUt78 said...

eemmm bagus.. bagus.. jaga kesihatan kan

Zura said...

besarnye kotak na..nmpak sedap je..

Tak Lawak said...

dah penah try product ni. mmg elok..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha