NuffnangX

Saturday, December 19, 2009

Tolong Ena Nak Buat Macam Mane

aduh nak buat macam maner erk
kalau sebelum nie aku kecikkan size gambo ok jea
cuma tadi gatal sangat tangan tu
aku pilih kecikkan size gambo kepada
compress kepada email massages
jadi bila upload gambo dah kecik
jadi macam tak best
uwaaaaa

ok try lagi buat
kali nie aku buat plak rezise gambo tu jadi jadi biasa semula
tapi gambo tu jadi pecah-pecah la
aduh macam maner nie erk
gambo yang pecah-pecah tu boleh tengok entry sebelum entry nie
gambo blanket yang aku terima dari ass


nak amik semula dari camera
gambo dalam camera aku dah delete
aduh macam maner nie
gambar dah tak cantik la


nak buat entry pasal
semalam pergi ke pantai remis
terus tak xcited nak buat
sebab gambo dah jadi tak cantik
macam maner nie
tolong saya!!!!


tolong ena nak buat gambor jadi ke pada asal


5 kata-kata indah:

saya said...

hehehe..tak dapat nak ditolong...

Zura said...

tangan tue gatal...aku xdpt nk tolong lah na...

chugie said...

emm biasanye bleh je besar ka balik.. tp kes camni x dapek gak den nak nolong eh.. ko x save ke na? next time make sure save as ke tpt lain kalu edit.

e.l.i.s.s.m.i.e said...

pantai remis..aku lalu semalam.
sian ena.lenkali kena backup laa dulu yer:)

Love Says it All~ said...

MAKEUP CLASS INFO :
DATE: 9/1--->> SHAH ALAM (RM150)
TIME: 10:30 AM-5:30 PM

DATE: 15 & 16 JANUARY ----->> TERENGGANU & KELANTAN (RM250)
TIME: 10:30AM-5:30PM

DATE: 23 & 24 JANUARY -----.>> BRIDAL MAKEUP CLASS (2 DAYS) IN KL (RM500)
TIME : 10AM-5:30PM (FOR BOTH DAYS)

-MAKEUP, LUNCH, CERTIFICATE PROVIDED
-BRING YOUR FRIEND, GET RM20 DISCOUNT PER PERSON YOU BRING

BOOK NOW, LIMITED SEATS!!!!

http://www.eyrarizal.com
http://www.lovesaysitall.blogspot.com
FB: Eyra Rizal / Eyra Rizal Touch

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha