NuffnangX

Thursday, December 31, 2009

Berminat Dengan Make Up

kejadian berlaku pada minggu yamg lalu
gambar bukti nie sayang yang amik
sengaja jea nak tunjuk pada aku
huhuhuhuhu abis blusher ibu dah pecah
memang tak dapat nak diselamatkan lagi ..kata sayang la


time tu sayang di dapur
pastu senyap jea si kecik nie
bila pergi ke depan
tengok si kecik nie tengah kusyuk
letak blusher kat muka
huhuhuhuhu tiru gaya aku bermake up la tu
hishhh umairah, awak tu kecik lagi la
maner boleh nak bermake up lagi tau


korang layan ajer la
si kecik nie tengah mimpi nak pakai make up
grrrrr
"sayang kena ganti semula blusher ena yang dah pecah tu"


nie alat make up aku yang ke 3 yang dah hancur
memang tak dapat diselamatkan lagi
1st - bedak compact [ pecah sebab kena baling]
2nd - lipstik [dah buka pastu terus tutup, patah la kan]




bila aku tengok gambor yang sayang sempat tembak nie
huhuhuhuhu sedih campur gembira

sedih - dah lama pakai elok jea lagi kan
gembira - yeayyyy dapat baru la nnti :p

5 kata-kata indah:

~ain said...

ya Allah.. habis pecah dah.. sabo je la.. best jugak ada alasan nak beli yang baru.. hahaha

zh-ena said...

ain - tu la ain abis dh make up ena bila si kecik nie dapat..mmg tak blh nak diselamatkan lg pun

Zura said...

itu tilam ko yg pkai tue na...

CuTeMiUt78 said...

alahai sian ena..eemmm gitu la kan klu ada anak ferempuan.. hi...hik.hik.. takpe nanti dpt ganti baru

zh-ena said...

zura - mmg tilam yg pkai bkn ibu dia yg pakai


kak rina - tu la nampaknya kak rina..sibuk gak nak bermake up

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha