NuffnangX

Wednesday, December 9, 2009

Dinner Di Kenny Rogers

semalam kami kami dinner di kenny rogers
dah lama tak makan kat sini
jadi kami pergi ajer ke Giant Kota D'sara
ialah dekat ajer ngan umah kami kan
malas nak pergi jauh2
sebab nak mkn ajer



dua-dua melaran nak pakai spec
hah saper lagi cute pakai spec :p
sudah semesti la si kecik nie..umairah zahrah :D



sekarang nie pergi maner2 shopping complex
mesti ader hiasan x-mas kan
ialah nak dekat perayaan x-mas kan
jadi memang maner2 pergi pokok x-mas dah hiasan bulu-bulu tu semua tempat aderkan



sementara sayang bawak umairah main kat playchild
aku peri urut dulu guna kerusi urut Gintell
amik la 3 minute urut dengan bayaran RM1
ok la kan
lega skit kat bahagian bahu



sayang plak layan umairah naik ladybird
kali nie naik tak plak si kecik nie menangis meraung
steady ajer duduk dalam tu
siap pusing2kan stereng tu lagi
kira dah ok la tu



nak makan kenny rogers
sebab skang niekan diorang ader set meal yg baru
tu yang nak try menu yg baru nie



kehausan sambil tunggu makanan yang di order sampai
umairah skang nie memang tak suka duduk dalam bbychair
lebih suka ddk kat sebelah kita
tapi tu la semua benda nak di capainya
pastu mula la nak naik atas meja
aku jeling skit jea terus ddk diam
hehehehhehe tau pun nak duduk diam :p



umairah dan babah



muffin banana tu umairah makan sorang ajer
memang habis la
licin pinggan
langsung tak bagi kami suapkan
makan sendiri tu :D
pandai anak ibu nie



makanan yg telah selamat masuk ke dalam perut
memang sedap set meal tu
nasi kenny rogers nie umairah suka plak
mungkin sebab lembut tu yg banyak masuk ke mulut si kecik nie



sayang suapkan umairah makan
dan aku plak suapkan sayang makan
aku suap diri sendiri la :p

9 kata-kata indah:

[-suziey-] said...

waaa syioknya dpt urutan dr mr kusi urut..ekekk;p hmm sedap gk kenny ni kan..tingat masa dating ngn hubby:p

Qumairah said...

Heheheh suker gambor yg pakai spec mater tuh..mummy and baby dua2 vougue uuu...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

lama tak makan KR.tunggu bdy hubby next mth la..lalalala..tapi my hubby tak suka KR sangat.huks
pandai btol umairah makan sendirik..

ezan said...

umairah sgt2 vogue pakai spek... i like.. :)

Ease Basri said...

Teman ni lapar bukan tengok makanan...lapar tgk umairah...geram...comey... ish ish... ni yang tak sabar ni...huhuhuhu....

saya said...

wahhh..umairah dah sihattt.. alhamdulillah... tu yang mama pon beriya bawak pi jln2 ye. hehhehe...

Zura said...

krismas sure d sambut bgai nk rak...tp awal muharam cm kurang je...:)

shafarina said...

kak wan suka juga kenny rogers, jacket potato tuuu :D


si umairah ni comel betullah.. aksi dia buat orang geram jek :D

.::WaNiE::. said...

lama xmakan kat KR huhuhu

paling feberet macaroni cheese dia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha