NuffnangX

Wednesday, December 23, 2009

Dinner Di BigFoot

malas nak susun gambor
layan ajer la yea


malam tadi kami 3 beranak
makan malam di BigFoot di TTDI Shah Alam
sebelum tu pergi ke Giant Shah Alam membeli barang sedikit
memandangkan perut pun dah lapar
jadi n d way balik
singgah la makan di sini
selalu lalu ajer di sini
kali nie ajak sayang singgah untuk dinner
nasib baik la sayang pun ON jea :D




suka dengan gambor nie
umairah suka betul bila aku snap gambor dia skang nie
bila cakap ajer 1..2..3.. mula la buat aksi
macam2 aksi la yang akan di ambil oleh aku
seka betul la tengok
gaya pun ala-ala cute jea hehehehehehe



entah apa la yg dipikirkan si kecik tu
yang aku plak senyum over tau :p



sayang buat muka cute
hehehehehehhe hah korang jangan muntah plak bila aku cakap muka cute
puji suami sendiri kan :D



aksi umairah bila camera on
aksi lucu anak kami berdua



gambor snap time umairah kusyuk makan
suka betul dengan sosej


babah layan kan ajer kemahuan si kecik nie
umairah suka betul dengan lampu
kalau boleh semua lampu nak di pegangnya



chicken litter untuk si kecik kami



1/4 roasted BigFoot untuk sayang
sedap sangat :D



seafood carbonara
memang sedap



juice tembikai size BigFoot
sekali 2 kami order
pun sedap
betul2 rasa buah tembikainya


di lain masa confirm kami akan datang lagi
di sini ada sediakan menu
pasta..pizza..western food..

4 kata-kata indah:

chik star said...

pndai umairah pose.
mcm budak besar je.
hihi.
:)

Zura said...

uuuiiii...byknye makanan umairah...

mcm2 action dia posing...rambut pun dh panjang...

.::WaNiE::. said...

enaa...this is my fav restaurant tauuu!!

wani ng hubby suke makan grilled lamb kat sini, pastu betul air buah dia sedap pastu dpt gelas besar kann hiks

Anonymous said...

Is Yeti Real?
http://www.is-bigfoot-real.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha