NuffnangX

Thursday, January 28, 2010

Cross Body Handbag

trend terkini di Holywood
cross body handbag
senang cakap bag silang la


aku memang suka bag silang-silang nie
sejak dah ada umairah
sebab mudahkan
tak payah nak pegang ker..sangkut di bahu ker..
cuma silangkan ajer di badan
terus boleh bawak barang kiri dan kanan
tanpa memikirkan pasal handbag yang nak kena pegang


see tengok ajer pada kate holmes nie
sambil mendukung suri
masih tetap bergaya dengan handbag yang disilangkan
lagi plak besar kan


aku memang suka handbag yang jenis besar2 nie
senang nak letak botol susu umairah hehehhehe
nak letak pampers pun senang jea
tak payah nak bawak bag sandang lagi :D


ok nie aku tepek kan lagi celebrity yang menggayakan
cross body handbag
yang pasti membuatkan aku jatuh hati untuk memiliki jugak bag silang nie
teruja la kan
semuanya cantik-cantik belaka
yang pasti tengok harga pasti terus buat aku terdiam hehehhehe
nak beli ORI memang tak mampu la kan


dapat yang seakan-akan pun dah puas hati beb

Taylor Swift
suka gak ngan handbag dia tu
tapi kalau takder rambu ramba tu lagi cantik kot



Hilary Duff
memang cantik kan handbag tu kan
putih suci murni jea
senang nak matching dengan baju



Heidi Klum

simple jea
boleh pakai time kasual



tak ingat name pelakon nie
tapi handbag nya tu memang aku suka gila
nampak kusam-kusam skit tapi memang cantik


yang nie nampak ala-ala yang katie holmes pakai kan
suka pada bahagian pemegang handbag tu
lain dari yang lain




antara 2 handbag tu
aku berkenan yg colour brown tu
cantik sgt
nampak boleh pakai time kasual dan formal kan
semuanya masuk


macam maner korang ada yang tertarik hati tak
ingat nanti aku nak cari la

20 kata-kata indah:

Intan said...

He he he...macam tertarik jugak lah hati ini ena :D

Beli kan satu boleh...wakaka!

zh-ena said...

kak intan - boleh tapi tunggu ena jd jutawan dulu hehehehehhe

saya said...

wahhh.. macam dulu2 kan bawak beg silang. tapi cantik dah skrg design ada mcm2..beli jgn tak beli.

atty's said...

kty minat yg kates pakai tuh .

zaza said...

aku dah lama suka n pakai sling bag.. senang nak travel.. heheh.. nak hadiah dari ENA satu..

[-suziey-] said...

aah mmg tantek..sakng ni jadi trend..

Dayu said...

try gi carik kat cherles & keith
ada fews beg2 silang gini
dua bleh buat 2 gaya lah..
harga pun ok je, dlm rm130++
tapi mmg lawa2 dan beg2 gini mmg best

zh-ena said...

ciksaya - tu la time sek dulu pun dh ada beg silang nie cuma skang nie lebih trendy jea kan


k.atty - sama taste la kita kak


zaza - tggu aku kaya dulu baru blh belikan 1 tuk ko hehehehehe


suziey - tu la kan mudah nak bwk pergi maner2 pun

Miss Q said...

cantek memang cantek tapi bahaya bila berjalan di jalanan. Bila org nak ragut beg, dengan kita sekali senang tersungkur. kalo letak tali beg di sisi biasa2 aje, org tarik, kita insyaAllah selamat lagi. kot?

zue @ annaleeya said...

sy pon suker beg camtu... mcm ena ckpla, snang bulih letak botol susu, pampers bagai kan... ade anak kecik nih mmg kene pkai henbeg beso..

Love Says it All~ said...

LEARN MAKEUP WITH EYRA RIZAL TOUCH!
MAKEUP CLASSES AVAILABLE!!!
Personal/self grooming makeup class:
-basic class
-introduction of products & tools
-types of foundation
-shading & contouring
-eyebrow shaping
-usage of certain products
-oily, dry & normal skin
-face shape/chart
-suits for dinner, day, event makeup
Personal class schedule:
21/3/2010 : SHAH ALAM RM150/PAX (E.R MINI STUDIO)


Bridal makeup class (2 Days)
-Basic to advance
-(all of the above point)
-including extra tips and tricks
-2 shawl & hair styling
-engagement, wedding, heavy event makeup
**Bridal class schedule:
-27 & 28 FEBRUARY 2010 : SHAH ALAM RM500/PAX (E.R MINI STUDIO)
-27 & 28 MARCH 2010: IPOH RM500/PAX

** classes include goodie bags. different gifts for each individual
** lunch, products & tools will be provided
** certificate of attendance will be given

(Other Promotion)
PHOTOSHOOT/MAKEOVER PROMO 30% OFF!!
Harga asal : RM200/person
Harga Promotion (30% less) : RM140

Package includes:
- 1 A4 size picture
- 3 4R pictures
- Free 1x makeup by Eyra Rizal
** including shawl styling
** including hair styling/ simple hairdo
- Free Cd memory
** add on: Makeup changing RM40/per makeup
** add on: 1 A4 size picture RM10
** add on: extra shooting RM15/10 pictures (will be kept in a CD)

> 10 pictures will be shooting for each person
> limited up to 10 people only
> booking RM50 only


WHEN: 7 MARCH 2010 (SUNDAY)
WHERE: E.R MINI STUDIO @ SHAH ALAM
TIME: 10:30AM (makeup starts)
LATEST BOOKING BY 5TH MARCH.


WWW.EYRARIZAL.COM
0162128740
FB: EYRA RIZAL @ EYRA RIZAL TOUCH

Uda said...

cantik2 belaka...pakai beg notebook okey jugak kut..wakaka.. silang jugak kan

~dARlee zURiS~ said...

haah.guna beg silang lagi mudah dan selamat sikit
dulu suka sangat beg silang nie
tp,bila dh masuk keje..takleh ar nak pakai beg tu ngan baju opis.cam tak kena lak.
pakai tuk jln2 ok lah.

shafarina said...

i lap henbeg

tgh cari kaler hot pink yg cun nih

CuTeMiUt78 said...

yup.. memang menarik dan tertarik.. ena hadiah kan akak satu erk

zh-ena said...

dayu - yea ker dayu..klu mcm tu nak terjah ke OU la


miss Q - betul gak tu..kena gak pikir langkah keselamatan jgk kan


zue - apa yang ptg..BESAR punya :D


love say it all - mcm menarik jea

zh-ena said...

k.wan - pink colour klu tak terang sgt ena pun suka gak kot hehehhee


kak rina - tuk kak rina blh jea

zh-ena said...

uda - hehehehehehe tak dpt la nak silangkan ke badan


darlee zuris - teringat msa lampau ker

.::WaNiE::. said...

aritu beli handbag dia provide dua tali sekali, so wani tukar2 pegi offis pakai tali cam besi tu, bila nak keluar jalan2 ngn hubby, wani tukar tali sling tu.suke !!! ala2 mcm heidi klum tu punye sikit tp warna putih:-D

~ain said...

ain suka handbag putih!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha