NuffnangX

Wednesday, January 13, 2010

Berbaju Merah Ke Kenny Rogers Roasters

lunch tadi lunch sama dengan shumie
bersama dengan kawan opis dia

kami makan di Kenny Rogers


hari nie kalau sesiapa pergi ke kenny rogers
dan memakai pakaian merah
beli 1 set quater meal
akan dapat FREE set quarter meal jugak
saper taknak tolak peluang kan


aku keluar dari opis pukol 12.15noon
sampai di Giant kota d'sara pukol 12.30noon
terus menuju ke resturant
tengok dah macam santa claus dari jauh
merah jea customer yang menjamu selera
termasuk la aku hehehehhe



muka aku yang kebosanan
ialah pukol 12.50noon baru sampai
geram



kak eka ngan syikin
pun pakai pakaian colour merah



you look RED

muffin pilihan kami berempat
2 banana
1 choc
1 vanilla

tapi yang sampai di meja kami
2 vanilla
1 choc
1 banan

yang dapat salah adalah shumie
heheheheh minah nie nak banana sama macam aku gak
aku suh ajer la minta yang lain
panggil waiter minta tukar
dapat muffin banana
dan dapat jugak muffin vanilla
jadi shumie la untung
kami makan 1 muffin saja
shumie makan 2 muffin


minuman pilihan kami
3 pilih ice lemon tea
1 orange juice



tapikan kecewa dengan apa yang kami order
rice yang diberikan tak masak sangat pun
masih lagi jelatah
macaroni cheese punya la kedekut
sikit sangat dia bagi

tahu la hari nie ramai customer akan datang
tapi tetapkan la standard yang sedia ada
bila cutomer ramai
standard semuanya cacamerba



licin pinggan aku
memang tengah lapar gila
pagi tak sarapan
nasi jelatah pun jelatah la
sakit perut saman jea kenny rogers nie :p



sebelum balik amik gambar dulu dengan shumie
dah lama tak jumpa minah nie


ok lain kali kita lunch lagi berempat
semua otak gila-gila
memang enjoy time lunch tadi :D


nak tanya skit
kalau tadi tak pakai pakaian MERAH
tapi underwear pakai MERAH
still boleh dapat free jugak ker
hehehhehehee

11 kata-kata indah:

mummYaeesh said...

boleh..dgn syarat kena tayang la underwear tu..hahahaha..

eee..jelantah ke..klu weols, kat situ gak weols ngamuk!

mama tisya said...

smlm time lunch pn p mkn sini..kebetulan member ajk & kita pn pki tudung merah....tp rmi org dk Q pastu servis lembab tul nasibaik buy 1 free 1

~dARlee zURiS~ said...

macam tau2 je diorang nk wat promosi tu ek
tup2 pakai merah je suma
hehee...

atty's said...

cenggitu lak kan..walupun promosi ke free ke..quality kena ar jaga..

~ain said...

ain tak suka sangat kenny ni sebab kenny ni makanan berkhasiat.. saya suka yang tak berkhasiat je.. hahahhahaha

ezan said...

wah ruginya xtau.. ada lagi ke promosi pakai baju merah ni.. harus ku terjah kalo ada.. hehehehe...

** Perfect Love ** said...

waa menyahut seruan merah ye semalam ;-p

[-suziey-] said...

waaa bestnye..huhu kt xdpt..sbb pegi MV mlm2..konpem la rmaai kan..mmg pn rmaai giler org beratur nk seat..cancel je..mkn burger king..abis cito:p

azzul said...

sy pun fan KRR ni..biasa le servis mmg slow klu rmi org tu je yg tak suka psl KRR ni..dh beberpa tmpt p pun cmtu slow klu rmi org..especially time lunch

Mak Su said...

alamak! ari ni pakai kaler biru

saya said...

owhh..ada ye hari berbaju merah kat KR.. huhu..saya baru tau hari ni lorr..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha