NuffnangX

Saturday, January 9, 2010

Dinner Di BigFood

malam tadi selepas beli barang keperluan dapur untuk sebulan
terus kami terjah restaurant BigFood
nie adalah 2nd time kami datang ke sini
memang sedap la makan kat sini
service pun cepat
makanan pun sedap
restaurant terletak di TTDI shah alam



cover menu yang simple
simple pun simple la kan
asalkan makanan yang dihidangkan sedap



sayang melayan umairah
bunga atas meja
sayang bagi umairah pegang
ceh ingatkan nak bagi aku
tapi nak bagi pada anak
sayang anak lebih nie dari ibu :p



muka naik jerawat
grrrrr sakit jiwa kalau jerawat besar naik muka nie



sayang tak bagi umairah minum pakai straw
sebab straw tu lebih panjang
takut tercucuk lubang hidung si kecik jea nie nanti



dah kena ambil strawnya
apa lagi kan uwaaaaaaaaaaaaaa la
satu restaurant boleh dengar
hehehehehehe



terus sayang minta straw yang pendek skit di kaunter
dan bagi pada si kecik nie
baru la sengih memanjang bila dapat minum air dari straw
nak gak ikut parents dia yang minum straw



kami order juice apple size BigFood
memang besar la glass dia
minum untuk 3 beranak
puas



chicken little untuk umairah
memang suka sosej si kecik nie
kami amik 1 sosej pun dah menjerit
tak bagi kami amik
kedekut betul la si kecik nie
mesti dalam lubang belakang leher nie
nak kena check nie :p



rib eye untuk aku
sedap



chicken chop untuk sayang
lagiiiiiiiiiiii la sedapppppppp
aku asyik la kicak skit dari sayang
hehehehehehe



telatah umairah ketika mengadap makanannya
sambil makan sambil posing bila aku snap gambar dia
hehehehehehe

12 kata-kata indah:

Ease Basri said...

Hurm...dah lama tak menyinggah ke Shah Alam memakan... kalo tak pantang ni dah lama gi kat restoran tu....lapar je nengok....huhuhuhuh

atty's said...

comeynya umairah..geram tgk gambar dia meraung menangis..tuh

.::WaNiE::. said...

dah jadi tempat peberet ena jugk ke kekeke

Zura said...

alaa...budak2 mmg cm nie na...anak buah aku pun dh pndai nk minum gune straw...kite punyelah risau tercucuk hidung ke dia selamba je...

** Perfect Love ** said...

mm kelakar tgk telatah umairah tu..

dah terliur.. tp jauh plak TTDI tuh

saya said...

meriahnya suasana ye...

Ben Ashaari said...

ni nak kena p cari tpt ni nis....cam menarik jer makanan kat situ:)

Intan said...

Yummyyyy!

Comel je tgk umairah skrg nie especially bila mommy dia dah snap picca pki camera baru tuuu :D

antalya said...

kowang kena standby straw byk2 utk bdk kecik nih

Nana said...

adoi terlior la ina..

Nana said...

adoi terlior la ina..

Mak Su said...

wow! selesa makan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha