NuffnangX

Wednesday, January 20, 2010

Reddish Contest : Nama Untuk Amoi Merah


hehehehhehe kali nie nak masuk contest yang dianjurkan oleh cik zie
cute betul la tengok anak patung di atas tu


cik zie nie nak kita bagi nama pada anak patung tu
jadi syarat pun mudah jea
tu yang aku join jea
dah takder kerja hehehehehe


ok aku nama kan amoi merah nie sebagai

CiCi d' Red

macam maner cute tak name nie
kalau korang nak join contest nie
boleh klik di sini erk


tarikh tamat sehingga 28hb
terjah jangan tak terjah :D


6 kata-kata indah:

Redbloodsnow said...

whoaaa!!! falling in love dgn words cici tuh wehhh.. unik unikkk. tp kene tunggu after 28 baru leh zie decide. manyak lawa² ah name proposal utk minah merah tuh ah..hehehe


:P good luck ena cyg :) thanx sbb sudi join reddish contests ^_^

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik.. cute n unik gitu.. good luck k

ardinihumaira said...

tahniah kerana anda telah menjadi pemenang... miahaha... potong line.. streeeeetttttt :p




larikssss

Zura said...

waaahhhh...ko menang ke na...tahniah so much....

Redbloodsnow said...

Hahahaha..dni dah awal² jd informer x bergaji weh...wakakakakakaka. welll, spt yg di tahniah kan oleh si dni tuh


-->> YUP, U WIN DEAR ^_^


tahniah....esok baru publishkan entry ena menang...sbb nk suprisekan hadiah die...tggu after ena recieved benda alah tu :) btw, bg Zie

1) Nama penuh ena (according to IC ea)
2) Number telephone
3) Alamt utk proses penghantaran


cepat ea ena, zie nk antar ur gift. If ena ade add zie kat FB, ena pi taroh semua yg zie request tuh kat private message dlm FB zie ea....

:: p R i n c E s S _ N :: said...

congrats ena...!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha