NuffnangX

Wednesday, January 27, 2010

Best Picture Genting Contest

ok jom join contest lagi
kali nie anjuran kak tetty
skang nie kak tetty tengah free
sebab tengah pantang 44 hari
kak tetty baru lahirkan baby maira yang comel sgt tu




ok untuk contest nie
aku pertaruhkan gambar di bawah
gambar tu ada lah kali ke 2 kami pergi ke genting
pergi bersama family aku
memang happening la
teringin nak pergi lagi
untuk merasai kesejukkan kat atas puncak sana
kalau menang boleh la dapat voucer tiket genting lagi
hehehhhehehe



kami main di outdoor
biasa la kan
kalau ada budak kecik
maner la boleh nak main mainan yang adventure skit kan
jadi mainan-mainan cawan pusing nie ajer la pilihan aku that time
umairah time tu baru jea 10 bulan


turun dari cawan berpusing nie
aku mabuk laut di buatnya
pening gila beb
umairah plak gelak terkekeh-kekeh jea time tu
suka la tu


ok kalau korang nak join
contest nie
sila klik blog kak tetty nie
tarikh tamat sehingga 6hb Februari 2010

cha yok cha yok


6 kata-kata indah:

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam...genting pun tak penah pi...uhuhuhuhuh....

zh-ena said...

ada rezeki nnti dpt la pergi

saya said...

wah..saya suka naik2 permainan yg kat genting tu.. paling suka naik solero.hehehhee...

[-suziey-] said...

good luck:) pening la main caawan tu..ekek:p

zh-ena said...

cik saya - ena bukan nyer tahu name mainan kat genting tu..main naik jea..
solero yg maner satu leeya?


suziey - mmg pening pun nsb tak muntah jea hehehehehe

CuTeMiUt78 said...

good luck ena..
akak belum lagi smpi genting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha