NuffnangX

Saturday, January 23, 2010

Sudah Tunggu Depan Pintu

kejadian berlaku petang tadi
skang nie umairah suka bagi aku tudung
untuk pakaikan pada dia
dan bila si kecik nie dah pakai tudung
sudah pasti la PINTU la arahnya
ialah tengok ibu dia la tu
pakai jea TUDUNG confirm nak KELUAR la kan
hehehhehe kuat berkalan la minah kecik nie
baru jea sihat skit
dah buat perangai cute tu
KERINDUAN kami tak tengok telatah umairah sejak umairah tak sihat




terus menuju ke pintu..nak keluar selepas dah sarungkan tudung
[sila abaikan beg-beg yang belakang pintu tu yea]
bak kata shumie..aku boleh buka booth untuk jual handbeg ;p



time nie aku buat tak tahu jea
bila si kecik nie tunjuk-tunjuk pada tombol pintu [nak minta aku tplong buka kan la tu]



siap datang semula kat aku
minta buka kan pintu
sayang ibu..
sayang ibu nie tengah seksi
maner la boleh keluar

pakai drypers jea
malu tau



ala boleh la ibu nak keluar
tak seksi la macam nie
umairah cover2 la badan umairah ngan tudung ibu yang labuh nie




saat-saat yang memang dinantikan umairah
tunggu punya tunggu
terbuka jugak pintu
hehehehehe sayang dah balik
terus la si kecik nie macam mengada-ngada skit minta di dukung
biasa la tu kan
minta perhatian dari babah dia plak


kata anak bapak :D

6 kata-kata indah:

mzira said...

Cekcinye umairah.ehe. . .dh sihat pun umairah ye.alhamdullilah. . .

chik star said...

npe sngkut beg2 kt ctu?
senang nak capai eyh?

~ain said...

hahahaha.. lawak umairah pakai tudung..

Zura said...

melayanlah ko kerenah umairah...

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik.. umairah tak pakai baju pakai tudung umi je la ya

zh-ena said...

mzira - tu la dh sihat pun


ass - tu la sng bila nak pergi kerja..nak keluar terus jea capai beg belakang pintu hehehhehe


ain - dh macam telekung pun ada gak


zura - tu la layan ajer la si kecik tu


kak rina - gadis seksi tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha